Mobiili.fi Sony julkisti uuden aktiivisuusrannekkeen – tällainen on SmartBand 2

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  SmartBand 2


  Sony julkisti uuden puettavan laitteen ”lifeloggaamiseen” eli elämän eri osa-alueiden seuraamiseen. Yhtiö kertoo tähdänneensä kyseisen kategorian edistyneimpään laitteeseen. Tuloksena on SmartBand 2.

  SmartBand 2:n kiihtyvyysanturi ja sykkeentunnistin mahdollistavat yhteistyössä muun muassa yleiskunnon ja stressitasojen seurannan. Lisäksi aktiivisuusranneke seuraa automaattisesti käyttäjän kävelyä, juoksua ja muita liikuntasuorituksia.

  Sonyn mukaan rannekkeesta on hyötyä myös nukkuessa. Laite tunnistaa, milloin käyttäjä on unessa, mikä mahdollistaa unirytmien tarkkailun. Heräämiseen SmartBand 2 tarjoaa lempeän värinän, joka tähtää unisyklin otollisimpaan ajankohtaan.

  Laite on IP68-luokituksen mukaisesti suojattu vedeltä ja selviää yhdellä latauksella kaksi päivää. Sitä pitäisi siis voida käyttää missä ja milloin vain. Aktiivisuuden ja kehityksen seuraaminen taas onnistuu Sonyn Lifelog-sovelluksella.

  SmartBand 2 julkaistaan syyskuussa 60 maassa maailmanlaajuisesti. Rannekkeen suositushinta on 119 euroa. Julkaisussa tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa – musta ja valkoinen – joiden lisäksi myöhemmin tuodaan saataville kaksi kirkkaampaa väriä.

  [​IMG]
  SmartBand 2:n anturit
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju