Mobiili.fi Sony haastaa Oculuksen – PlayStation VR maksaa alle 400 euroa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PlayStation VR.


  VR-laitevalikoima lähtee vuoden 2016 aikana räjähtävään kasvuun. Lupaavia ratkaisuja tehtaillaan useilla rintamilla ja valmistajat kuten Samsung, HTC, Oculus ja Microsoft ovat vain joitakin VR-teknologiaan luottavia toimijoita. Myös Sony on kehittänyt omia PlayStation VR -lasejaan, joiden hintataso on nyt selvillä.

  Sony Computer Entertainmentin toimitusjohtaja Andrew House paljasti eilen jo pidempään kehitteillä olleen PlayStation VR -laitteen hinnan. Sonyn virtuaalipelilasit tulevat maksamaan Euroopassa 399 euroa. Yhtiön mukaan yli 230 kehittäjää työstää parhaillaan sisältöä PlayStation VR:lle ja kuluvalle vuodelle ennustetaan yli 50 VR-pelin valikoimaa.

  Alle 400 euron jäävä hinta on merkittävä kun ottaa huomioon, että Oculus Rift maksaa 699 euroa ja HTC Vive huimat 899 euroa. Samalla on toki hyvä muistaa, että myös Sonyn VR-ratkaisu tarvitsee kumppanin, joka tässä tapauksessa on PlayStation 4 -konsoli. Lisäksi virtuaalilasien käyttö vaatii PlayStation Camera -lisälaitteen, joka saattaa jo löytyä PS4-omistajan nurkista. Kameran puuttuessa luvassa on kuitenkin joidenkin kymppien lisäinvestointi, huomauttaa The Verge.

  PlayStation VR saapuu kuitenkin markkinoille useita kilpakumppaneitaan myöhemmin, sillä laitteen julkaisun kerrotaan tapahtuvan vasta lokakuussa. Onkin mielenkiintoista nähdä, onko aikaerosta Sonyn laitteelle haittaa ja miten kuluttajan ylipäätään löytävät uusien VR-kokemusten pariin.

  [​IMG]
  PlayStation VR -myyntipakkauksen koko sisältö.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju