Sony Ericssonin takuu ulkomailta tilatulle puhelimelle?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja ptazap, 20/6/12.

 1. ptazap

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Ericsson Mini Pro
  Tilasin Sony Ericssonin Mini Pron nordicelektroniikka.com:ista koska se oli hintaseurannan mukaan ainut paikka missä puhelinta enää myydään. Nordicelektroniikka ilmeisesti lähettää puhelimet Portugalista asti. Nyt puhelin sammuu useita kertoja päivässä. Onko puhelin mahdollista toimittaa Suomessa johonkin Sony Ericssonin/Sonyn huoltopisteeseen vai täytyykö puhelin lähettää takaisin Portugaliin? Nordicelektroniikan ehtojen mukaan asiakas maksaa postikulut kun puhelin lähetetään takuuseen, joten ei oikein tekisi mieli lähettää puhelinta takaisin sinne.
  http://nordicelektroniikka.com/shipping.php?language=fi

  Pahoitteluni jos asiaa on kysytty aikaisemmin, mutta ei ainakaan pikaisella haulla löytynyt viestiketjua, jossa olisi ollut vastaus kysymykseeni.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  SCF Huolto taitaa huoltaa Sony Ericssonia, jos asut lähelle heidän huoltoa niin käy kyselemässä (ole tarkkana että kyselet sellaista mistä ei joudu maksamaan ...).

  jos luurisi on EU malleja, niin valmistajan takuu on koko EU/ETA alue, SEllä on ollut suomessa virallinen maahantuonti ja jos tuo malli tuontiohjelmaan kuulunut , niin eiköhän sen täällä saa korjattua.

  http://www.expert.fi/Tuki/Takuuasiat sivulta poiminta
  Kannattaa aloittaa kysely tuosta numerosta, ehkä sieltä saa ohjeet miten toimi.
   
 3. ptazap

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Ericsson Mini Pro
  Kiitos nopeasta vastauksesta. Tuosta numerosta selvisi, että puhelimen saa huollettua maksutta jossakin SCF:n huoltopisteistä.
   

Jaa tämä viestiketju