Sony Ericsson W760i vai Samsung SGH-i450

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja krony, 13/5/08.

 1. krony

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/07
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs uutta (musiikki)puhelinta oon hommaamassa, mutta painin kahden välillä. Molemmista varmaan löytyy hyviä ja huonoja puolia mutta onko Samsungin äänenlaatu yhtä hyvä kun Sony Ericssonin?

  Nyt käytössä W580i ja ihan suht hyvä äänenlaatu musiikkia toistettaessa, verrattuna mitä nyt yleensäkään puhelimella saa irti.

  Nykyisessä Sonyssä on muutamia miinuksia, esim. se että tekstiviesteissä on graafiset hymiöt mitä ei saa pois (todella ärsyttävä ominaisuus kun ajattelee esim. sitä kun viestissä luke että "paikka X:ssä" niin tuosta :s -kohdasta tulee hymiö. Puhelin tuntuu myös aika hitaanpuoleiselta. On muitakin mutta ei tule juuri nyt mieleen. (tietty nää: näppäimet halkeilee, ei lue SIM-korttia ellei laita jotain painamaan akkua ja samalla SIMiä syvemmälle sisään).

  Olis kiva kuitenkin ehkä testata uutta merkkiäkin välillä... Tosin se ratkaisee kummassa on paremmat musiikintoisto-ominaisuudet.

  Kokemuksia / mielipiteitä?
   
 2. t_makela

  t_makela Puhelinaddikti

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  13/9/06
  Viestit:
  1900
  Tykkäykset:
  725
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P+Huawei Watch
  Erityisesti musiikin laadun kannalta ilman muuta i450. Äänenlaadultaan on yksi parhaimmista puhelimista tällä hetkellä. W760nen omaa paremmat musiikin kuuntelun lisäominaisuudet (Walkman UI), mutta äänenlaadultaan on sitä samaa SE:n linjaa eli ihan ok. Kannattaa vaikka lukaista tuo alla oleva arvostelu läpi.

  Arvostelu: http://www.mobile-review.com/review/samsung-i450-en.shtml
   
 3. krony

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/07
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia, auttoi tuo arvostelusivu. Päätös taitaa kallistua Samsungin puolelle.
   

Jaa tämä viestiketju