Sony Ericsson W710i käyttökokemukset

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja psxgamer, 28/9/06.

 1. psxgamer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  1011
  Tykkäykset:
  16
  W710i on sitten vihdoin tullut myyntiin, hieman yllättäen ennen Z710i-versiota. Tärkeimpinä ominaisuuksina voisi mainita RDS-radion, 2 megapikselin kameran ilman auto-focusta, Walkman-ominaisuudet puolen gigan M2-kortin kera ja erilaiset fitness-sovellukset (mm. askelmittari ja käsivarsihihna johon laittaa kännykkä kiinni). Hinta on jopa hieman vanhempaa W810i:tä halvempi, mutta mitä simpukkamuotoilussa ja urheilusovelluksissa saa, sen auto-focuksen ja kuvausvalon puutteessa menettää.

  Ominaisuudet:
  http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...oader&php=PHP1_10463&zone=pp&lm=pp1&pid=10463

  Mobile-reviewin arvostelu:
  http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w710-en.shtml

  Puhelinkioski:
  http://www.puhelinkioski.fi/products.php?p=76ea52

  Hinta on suhteellisen kilpailukykyinen, mutta taidan vielä venata Z710:ä jossa on mielestäni hienompi ulkonäkö.
   
 2. opcaravan

  opcaravan

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/11/05
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  no niin

  No nyt se sitten postista käytiin hakemassa.

  Ensi olemus, kun käteen otti, oli vähän lelumainen... Mutta tovin näpyteltyään onkin ihan ok tuntuinen. Ja onhan se ymmärrettävää, että tekniikka sekä materiaalit kehittyvät.

  Käyttäminen on mukavaa ja helppoa. Näppäimistöön pitää himpun totutella k750i:n jälkeen, mutta näin parinkin tunnin jälkeen rupesi luistamaan jo ihan ok... Suurin erohan tuossa on tuo navigointi näppäin.

  Kaiutinääni oli himpun pettymys. Odotin jotain huomattavasti parempaa, kuin mitä k750 mutta parannus onkin oikeastaan minimaalinen.

  Kameraa en ole vielä koeajanut. Pitää huomen päivänvalossa testailla. Hämäräkuvan otin, ja surkeahan se oli... :)

  Tiedonsiirto kaapelilla pc:stä puhelimeen luisti phone explorerilla 200-300kb tahilla

  Sitten nuo walkman osuudet ovatkin itselleni uusia, mutta hyvinhän tuo pika kokeilulla tuntui toimivan!

  Ja kaatumaan en ole vielä saanut... Opera mini lähti pyörimään kivasti, ja nav4all:kin asentui ilman vaikeuksia. Bt palikkaa ei tuolle vielä ole, mutta harkinnassa....

  Toistaiseksi voisin sanoa, että suosittelen puhelinta... ;)
   
 3. psxgamer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  1011
  Tykkäykset:
  16
  opcaravan:
  Osaatko vastata yhteen minulle erittäin tärkeään seikkaan johon ei ole Mobile-reviewin arvosteluissa vastattu.

  Eli meneekö ulkoinen näyttö täysin piemäksi tietyn ajan kuluttua? Vai jääkö se tämän näköiseksi:
  [​IMG]
  Eli tuon näköisenä, himmeänä, mutta silti luettavan siitä pystyisi helposti katsomaan onko puhelimeen tullut uusia viestejä tai missattuja puheluita. Minulle erittäin tärkeä seikka, ärsyttää aktivoida puhelinta tuon tarkastamista varten...

  Osaatko myös sanoa mitä paketin mukana tuli, tämähän on joissain puhelimissa vaihdellut maittain. CD, 512-muistikortti, USB-kaapeli, rannepidike ja headset (johon voi kytkeä omat kuulokkeet) ilmeisesti kuuluvat pakkaukseen?
   
 4. opcaravan

  opcaravan

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/11/05
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  psx...

  Jooo, sen verran olen kerennyt tutustua, että näiden kahden välillä voi valita. Joko tuo täysi pimeys ajan X kuluttua tai sitten ajan x kuluttua tuo näyttö "kääntää" vain värit..

  Ja pakkaukseen tosiaan kuuluivat kaikki edellä mainitsemasi esineet/asiat.
  Mainittakoon, että tuossa rannehommassa on myös vyöklipsi. Just kokeilin ekaa kertaa. Jämäkältähän tuo tuntui.. :)

  Ja kuulokkeet ovat juuri tuollaiset mitä sanoit, paitsi vissii jotaki uudempaa versioo (sangat) mielestäni äänenlaatu: iso pettymys, tai sitten ei sovellu korviini... Ainankin kun tökkäsin piuhan päähän AKG:n kuulokkeet, nii kuulosti iha kamalalle laittaa sonyt takas... :) onneksi en kuulu siihen ryhmään kuka aktiivisesti kuuntelee.. Lähinnä sen takia tuli W hankittua, kun vanhast k750 tilttas näyttö ja takuu ummessa.. :( Ei jaksanu odotella Z mallia. Mutta pintamateriaalit vaikuttaisivat paljon enemmän elämää "kestävämmälle" kuin esim k750i sekä z710i, mikä luultavimmin on lähellä k750 materiaalia... Huh, tulihan tekstiä, mutta vastauskin pitäisi olla siellä jossain... ;)
   
 5. mettaepoeyroeoe

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/06
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys!

  Sellaisen kysymyksen tahtoisin esittää, että onko W710i-puhelimenne kestäneet hyvin, vai onko ne simpukoille tyypilliseen tapaan jo alkaneet lenksua ja narista?

  Itselläni olisi tarkoitus ostaa joko tuo W710i-simpukka tai ominaisuuksiltaan suurinpiirtein vastaava W810i. Mielestäni simpukkamalli on tyylikkäämmän näköinen, mutta hieman arvelluttaa tuo kestävyys...?
   
 6. Tehy03 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  978
  Tykkäykset:
  89
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus (Jet Black)
  Kertokaa, miten sportti ominaisuudet toimivat.
   
 7. opcaravan

  opcaravan

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/11/05
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  No itselläni ei ole ainakaan tässä muutaman vkon ajalla vielä ruvennut mitään lenksumaan/narisemaan... Erittäin hyvin on pelannut tuo. Ainut miinus, että siitä kannesta niiden kumien reunat (saumasta) alkaneet pikkuisen repsottamaan. Ei mitenkään haittaavasti vielä, mutta kuitenkin... Kaitpa se pitää jossakin vaiheessa takuun piikkiin laittaa.. Ja

  Ja noista sportti ominaisuuksista vähäisen. Enemmin en ole itse noita tarvinnut, mutta kokeillut tuota kävellen. Askeleet laskee oikein hyvin. Ja kun kalibroitu, niin näyttää kävellyn matkan ja kulutetut kalorit.. :) Juoksussa kaiketikkin näyttää tuon nopeudenkin, mutta ei ole sitä vielä tullut kokeitua. Pitää kattoa, jos kokeilisi, niin sitten jos kirjoittelisi siitä enemmän... :)
   
 8. psxgamer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  1011
  Tykkäykset:
  16
 9. DrMadman

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Itse tässä vähän harkitsen siirtymistä SE:n puhelimiin ja tämä malli houkuttelisi eniten. Hieman jäi kuitenkin kaivelemaan että saako tähän ladattua erilaisia ohjelmia/pelejä yms netistä. Ilmeisesti pelejä ainakin, tukeeko tämä luuri siis javaa? Ja löytyykö jotain mielenkiintoisia ohjelmia ladattavaksi vrt. kuten symbianille. Eipä niitä nyt varmaankaan ihmeemmin tulisi käytettyä mutta haluaisin kuitenkin tietää.

  Eli miten on laita tämän puhelimen yhteensopivuudesta ladattavan sisällön suhteen?
   
 10. lithium3r Vieras

  0   0   0

  Puhelin tukee javaa... ja puhelimeen saa siirrettyä ohjelmia ja pelejä joko kaapelilla tai bluetooth- yhteydellä... Noitahan löytyy netistä aika mukavasti.

  Yksi sivu mistä oon noita ohjelmia hakenut on:
  http://www.getjar.com/software/

  Yksi mainitsemisen arvoinen ohjelma on MobyExplorer joka myöskin löytyy tuolta kyseiseltä sivulta.
   
 11. DrMadman

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Jeps, kyllähän sitä sitten toitotettiin joka tuutissa että javaa tukee muttei jostain syystä heti osunut silmiin. Kiitos kuitenkin, erityisesti linkistä.

  E: Kuinka paljon noita ohjelmia/pelejä suunnilleen mahtuu, ottavatko nämä tilansa tuosta 10 megasta vai/sekä muistikortilta?
   
 12. lithium3r Vieras

  0   0   0

  Jossain foorumeilla luki jotta ainakin k750i olisi jokin 6megan tila varattu sovelluksille puhelimesta... ja tietenkin muistikortille niitä mahtuu aika mukavasti. Mutta kyllä niitä sinne aivan tarpeeksi mahtuu jopa 6 megaan.

  Kun olet asentanut sovelluksen saat sen jälkeen vielä valita haluatko siirtää sen ulkoiseen muistiin vai puhelimen muistiin.

  Toivottavasti selventi asiaa edes jotenkin:D
   
 13. antenna Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/06
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Onko kellään tiedossa onko Suomessa myynnissä kyseisestä puhelimesta liilaa versiota? Jos on, missä ja mihin hintaan? Mikäli ei, onko edes tulossakaan, vai täytyykö tilata silmää enempi miellyttävä väri jostain ulkomailta?

  Miten muuten akun keston laita on, jos kuuntelee paljon musiikkia?
   
 14. cw

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Sama kiinnostaa minuakin tai lähinnä vaimoa, joka on mieltynyt tuohon puhelimeen ja varsinkin sen lilaan väriin. Olen yrittänyt kysellä tuota jälleenmyyjiltä, mutta niillä ei ole tietoa. Ei ole myöskään SonyEricssonilla tietoa milloin kyseinen väri olisi tulossa myyntiin. On se kummallista, kun se mainitaan esitteissä, mutta kellään ei ole tietoa milloin sitä mahdollisesti saisi. Toivotaan että saavat nyt mahd pian sen markkinoille, niin ehtisi pukin konttiin sellainen kappale...

  Edit:
  jahas nyt tuli sitten lisää tietoa tuosta lilasta väristä:

  "Osa värivaihtoehdoista on esim. varattu yksinoikeudella jollekkin operaattorille tai pelkästään jonkin maan jakeluun.
  Tämän hetkisen tiedon mukaan tiedustelemasi tuote ei tule tulemaan suomen tuotevalikoimaan."

  Lähtipäs sitten samantien tilaus saksanmaalle tuosta lilasta puhelimesta. Suomen kielen laittavat siihen valmiiksi eikä maksanut kuin kympin lisää. Postikuluineen tulee siltikin yli 20e halvemmaksi kuin suomesta ostettu harmaa malli.
   
 15. antenna Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/06
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Nyt alkoi itseäkin kiinnostamaan tuon puhelimen saksasta tilaaminen, jos siihen kympillä saisi valmiiksi suomenkin kielen. Mistä osoitteesta mahdoit sen tilata ja paljonko sille sitten yhteensä tuli hintaa? Osaatko sanoa mitään toimitusajoista?
   
 16. cw

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kauppa josta tuon tilasin on http://www.mobilfunk.org. Sivuilla ei näyttänyt olevan tuota lilaa mallia myynnissä, mutta ebayn kautta noita näyttää saavan. Löytyy sieltä kohdenumerolla 330053224550.
  Tilausajoista en osaa vielä sanoa, koska eilen vasta puhelimen tilasin. Tänään puhelin kuulemma lähtee postiin, joten parhaimmassa tapauksessa ensi viikon alkupuolella se voisi jo olla suomessa...
   
 17. antenna Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/06
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Jokos on uusi puhelin saapunut? Oma tilaus muilta osin selvä, mutta epäselväksi jäi miten saan siihen myös valmiiksi suomen kielen?
   
 18. cw

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eipä ole vielä tullut, jäi varmaan viikonlopuksi makailemaan saksanmaalle ja lähtee vasta tänään tulemaan tänne pohjolaan päin.

  Itse laitoin ainakin kyselin postitse, että saako tuohon valmiiksi asennettuna suomen kielen. Vastaus tuli parin tunnin kuluessa, että onnistuu 10e lisämaksusta. Ja sitten meni pari päivää odotellessa, että saivat sen kielipaketin itselleen, mutta nythän se jo niiltä löytyy eli saavat sen varmaankin heti laitettua puhelimeen sisään... :)
   
 19. Summer

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  15/11/06
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  cw, jokos nyt on puhelin tullut? Oliko se lila nätti?

  Miten menee takuuhuolto, jos puhelin hajoaa. Huoltavatko Suomessa mukisematta vai pitääkö lähettää Saksaan?

  Mitkä olivat kokonaiskustannukset, puhelin + kieli + toimituskulut?

  *muoks* hups, huomasin vasta että olit cw kirjoitellut tästä tänään, joten ei se puhelin ole tainnut vielä tulla...
   
 20. cw

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Noniin, nyt tuli puhelin. Tai oikeastaan jo perjantaina hain sen postista. Yhden ylimääräisen päivän joutui sitä odottelemaan, kun postisas oli väestä pulaa eivätkä kerenneet käymään läpi saapuneita paketteja, mitenhän aina käy niin kun itelle on tulossa paketti :)

  No joka tapauksessa puhelin tuli ja on kyllä hienomman oloinen kuin tuo harmaa sisko. Vähän tummempi lila tuo on kuin mitä alunperin ajattelin, mutta ehkä se on vain ihan hyvä, ettei ole liian räikeä.
  Muuten en kauheasti tuota päässyt testailemaan muuta kuin että tarkistin toimivuuden ja että kielipaketti on paikallaan, kun puhelin meni pukinkonttiin odottamaan jouluaattoa. Kokonaishinnaksi tuli se ~310e.

  Huollosta en tiedä, mutta eiköhän SE:llä ole ihan euroopanlaajuinen takuu, joten hoituu täällä suomessa. Tosin tuossa on 36kk:n takuu saksassa, joten vuoden jälkeen sen joutunee ja voi lähettää sinne jos tulee ongelmia...

  -cw
   

Jaa tämä viestiketju