1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Sony Ericsson P800 bugilista

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja getta48, 13/1/03.

  1. getta48

    Liittynyt:
    27/10/02
    Viestit:
    181
    Tykkäykset:
    0
    Katselin tuolla http://www.allaboutsymbian.com/phpBB2/viewtopic.php?t=6427 saitilla juttua, P800 bugeista. Siellä oli pari mitä minäkin olen huomannut. Mitäs te muut, onko ollut samoja vikoja?

    1. virtuaalinäppäimistöä käynnistävä ikoni, sekoaa välillä eikä anna ottaa sitä käyttöön, ennenkuin käynnistät koneen uudelleen.

    2. CommuniCam sekoaa (harvemmin) ja näyttää vain SE logoa, kuvan voit ottaa, mutta et tiedä mitä tähtäät, ennenkuin katsot tulosta Pictures sovelluksella.

    3. Ollakseen USB väylä, tietoa siirtyy käsittämättömän hitaasti. Joku on sanonut IR sovittimen olevan nopeampi tapa hoitaa syncit yms.
     
  2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Onko kukaan kokeillut muuttaa ohjauspanelista kaaplein nopeutta, vaikuttaako asiaan?

    Muuten kyllä nuo jutut tuttuja, mutta ei ylitsepääsemättömiä.
    Enemmän ärsyttää käytetävyys jutut.
     
  3. Kermit

    Liittynyt:
    23/12/02
    Viestit:
    59
    Tykkäykset:
    0
    Itselläni lakkasi kokonaan toimimasta parin päivän käytön jälkeen (edelleen huollossa). www.allabouter6.com forumissa näyttää olevan muutamia samantyylisiä tapauksia.
     
  4. getta48

    Liittynyt:
    27/10/02
    Viestit:
    181
    Tykkäykset:
    0
    Itse asiassa en, mutta eikös siellä ole jo valmiiksi nopein mahdollinen, 460800Kb/s. ?

    Niin ja sikäli ajattelin tuota siirtonopeutta, että Minidisc soittimeni USB siirto on jostain toiselta planeetalta, verrattuna tähän. Levyllinen kappaleita sujahtaa soittimeen alle 10~min.
     
  5. gike Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    429
    Tykkäykset:
    36
    Puhelinmalli:
    ip6s+
    1. ärsyttää tuo "paina 10sec virtanappulaa" koska se tulee melkein päivittäin imuroidessa. eli esim yön yli ei voi jättää latailemaan yksikseen. yleensä tavaraa on kerinnyt valua 5-10 megaa kunnes 800 tilttaa. normaali surffauksessa ja muussa käytössa kone pysyy pystyssä vuorokausitolkulla.
    2.mielestäni puhelin on erinomaisen vaikea kohdistaa laitettaessa telakointiasemaan.
    3.nettiselain on aivan liian raskas(hidas) avaamaan sivuja, ja se miettii pitkään myös avatessaan välimuistissa olevia sivuja.
    4. kameran linssi on jo täynnä sormenjälkiä, vaikka olen kokeillut varoa uutta puhelinta(en kuitenkaan pidä sitä missään silkkipussukassa.
    5.usb kaapeli tuntuu tosiaan olevan hitaan puoleinen(mutu)
     
  6. Yksikkö

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    783
    Tykkäykset:
    22
    Puhelinmalli:
    S7 ja 950 xl
    1.ku ottaa yhteyden tietokoneeseen puhelimen kellonaika ja päivämäärä menee sekaisin...onko muilla?
    2.akku kestää välillä 2vrk ja välillä 2tuntii...akussa vika?
     
  7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Sulla asetus että ottaa ajan PCltä.
    No en nyt noin pieneen aikaan törmännyt, kyllä se onlinenäkin kestää pidempään.
     
  8. joonas

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    217
    Tykkäykset:
    0
    P800

    Eli toi bugi on minun P800 vaivannut! ja löysin sen mikä sen aiheutti! ja se oli se, kun minulla oli 7650 nauhoitettu wav soittoäänenä! en tiedä tekevätkö kaikki wav äänet sen! mutta en testaakkaan kun nyt toimii! kun on midi soittoäänenä!

    Edit: niin se ei ollut Wav vaan AMR
     
  9. Jace

    Jace Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    4509
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
    Re: P800

    Niin siis sehän on wav, ja ei 7650:lla voi nauhoittaa waveja.
     
  10. joonas

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    217
    Tykkäykset:
    0
    Joo sori siis se oli AMR nauhoitus
     
  11. O.J. Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9496
    Tykkäykset:
    108
    Käyttänyt luuria ulkona? Li-ion/Li-Pol-akut eivät pidä kylmästä.
     
  12. nefe

    Liittynyt:
    17/12/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Läpän numeroita käyttäessä keskellä ylhäällä olevat C- ja paluu-näppäin eivät toimi.
     
  13. joonas

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    217
    Tykkäykset:
    0
    oletko kokeillut palauttaa näytön tehdas asetuksia! saataa auttaa!
     
  14. nefe

    Liittynyt:
    17/12/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    miten? koko puhelimen resetointi?
     
  15. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Kokeile ajaa näytönkohdistus ohjelma.
    Käytännön pila kaverin koneella on kohdistaa kosketus näyttö pieleen.
     
  16. joonas

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    217
    Tykkäykset:
    0
    EI vaan ensin Control panel valikkoon sieltä Display ja sitte sieltä alhaanta caliprate ja sitte paina jogdialia, että palauttaa tehdas asetukset! auttoko?
     
  17. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Tarkka hyvä ohje, mutta miksi tätä kutsutaan tehdas asetusten palauttamiseksi?
     
  18. nefe

    Liittynyt:
    17/12/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    jes! palautin näytön asetukset ja nyt toimii. Olin puhelimen saatuani innoissani käynyt kalibroimassa asetuksen hiukan pieleen.
     
  19. getta48

    Liittynyt:
    27/10/02
    Viestit:
    181
    Tykkäykset:
    0
    Joo, ei siinä näytön kosketuskalibroinnissa pitäisi olla mitään vikaa, tehdasasetusten jäljiltä. Pojat.. ne leikkii kaikella mikä näyttää pyöreältä, ja tuntuu pehmeältä..
     
  20. Tehoakku

    Liittynyt:
    16/7/02
    Viestit:
    148
    Tykkäykset:
    0
    Kaikkien näiden "linssissä on sormenjälkiä" ja "minulla on vaikeuksia asettaa puhelin laturiin" tyyppisten bugien lisäksi taisin löytää yhden aika v-maisen vian. Bugi löytyy näin (en suosittele suorittamaan):

    1. Aseta jonkun kontaktin puhelinnumero speed dialiin.
    2. Poista kyseinen numero kontaktilta. Kys. speed dial häviää, kuten on oletettavissa.
    3. Uuden speed dial numeron asettaminen kyseiseen kohtaan ei ole mahdollista. Joten ko. paikassa on nyt pysyvästi "empty" :(

    Ratkaisuehdotuksia?

    Edit: Huomasin juuri, että jonkin tyyppiset kontaktit suostuvat speed dialiksi vaikka kyseinen paikka on kokenut kohdan 2.
     

Jaa tämä viestiketju