• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostettu Sony Ericsson K750i

Tila
Ei auki vastauksille.

Tumppe

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
18.7.2020
Viestit
140
Reaktiopisteet
198
Puhelinmalli
Samsung Galaxy A20e
Ostetaan ikään nähden hyväkuntoinen Sony Ericsson K750i -matkapuhelin molempia osapuolia tyydyttävään hintaan.

Nouto onnistuu Oulun keskustan läheisyydestä, muussa tapauksessa maksan postikulut lähettäjälle. :)
 

andy

Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
5.7.2002
Viestit
13216
Reaktiopisteet
15021
Puhelinmalli
S20
Tästä hyvä Erkki. Aika pitkälle täydellinen paketti. Kuitin kontrastia on kuvassa vähän manipuloitu, koska se oli jo aika haalistunut ja oma nimi sumennettu. Jos kiinnostaa niin laita ostotarjous vaikka yksityisviestillä.

20200802_231132.jpg
20200802_231204.jpg
20200802_231342.jpg
20200802_231359.jpg
20200802_231406.jpg
20200802_231412.jpg


edit: Luurista löytyi 512 mb memory stik pro duo muistikortti ja siltä läjä kuvia. Joulua on tullut vietettyä Milanossa ja ihan yllättään hyvälaatuisia kuvia :) Kortti tulee mukaan formatoituna SD-sovittimella joka näkyykin kuvissa. Yksi uusi kuva myös puhelimesta latauksessa (navitattia putsattu hammasharjalla kun vasta edellisistä kuvista huomasin että oli vähän jaskassa). Ei mitää hajua pysyykö virroissa ilman piuhaa, todennäköisesti tarvitsee uuden akun. Eipä nämä nykypuhelinten hinnat niin kovin kauheita ole, tästä siis maksettu aikoinaan 500 euroa :oops:

milano.jpg


ladataan.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Tumppe

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
18.7.2020
Viestit
140
Reaktiopisteet
198
Puhelinmalli
Samsung Galaxy A20e
Ai että, mikä namupala! :love: Minäpä laitan yksityisviestiä tulemaan.

Edit: Kiitokset Andylle kaupoista! (y)
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom