1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Sony Ericsson K750i + Irda

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja finnteme, 22/1/06.

  1. finnteme

    0   0   0

    Liittynyt:
    1/8/04
    Viestit:
    98
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Iphone 4 White, Nokia N8
    Ollaan yritetty asentaa ko yhdistelmää kannettavaan tuloksetta.
    Puhelimeen saa yhteyden Generic Irda ajureilla, ja se rekisteröityy verkkoon (Saunalahti.)

    Mutta kun yrittää surffata, saan vain ilmoituksen Sivua ei voi näyttää jne..

    Kokeilin ladata myös SEn sivuilta 750i omat irda-modeemiajurit, mutta näillä puhelimeen ei edes saa yhteyttä. Puhelimen asetukset pitäisi olla kunnossa, wapin ja mms:n käyttö onnistuu.

    Olisiko jollakin neuvoa tilanteeseen..
     
  2. apache

    apache Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    13   0   0

    Liittynyt:
    22/4/03
    Viestit:
    7461
    Tykkäykset:
    518
    puhelimen asetuksilla ei ole tässä tilanteessa mitään väliä

    blokkaako palomuuri? eihän selaimessa ole proxyjä päällä?
     
  3. finnteme

    0   0   0

    Liittynyt:
    1/8/04
    Viestit:
    98
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Iphone 4 White, Nokia N8
    palomuuri ei ole päällä eikä proxy...
     
  4. finnteme

    0   0   0

    Liittynyt:
    1/8/04
    Viestit:
    98
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Iphone 4 White, Nokia N8
    Ongelma ratkesi jo, modeemin alustuskomennoksi piti laittaa

    AT+cgdcont=1,"ip","internet.saunalahti"
     
  5. apache

    apache Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    13   0   0

    Liittynyt:
    22/4/03
    Viestit:
    7461
    Tykkäykset:
    518
    millä soittosarjalla olet testannut, *99***1# tuollako?

    nyt on hämärä muistikuva, et sony ericssonilla ko yritti surffata, yhteys aukesi mutta sivut eivät auenneet. myöhemmin selvisi että vika oli tuossa soittosarjassa. siinä piti olla *99***2# taikka kakkosen tilalla esim kolmonen. syynä tähän ehkä oli se, että puhelimessa oli nettiasetuksia (profiileja) talletettuna, ja pc:n asetuksissa oli siten ristiriita puhelimen asetuksiin nähden

    en muista tarkkaan oliko näin, mut kokeile onko vaikutusta kun vaihdat tuon ykkösen tilalle kakkosen jne. selvitän huomiseksi tuota muistikuvaa et miten se oikein meni

    EDIT:

    ongelma näköjään ratkesi. mutta eikai tuota alustuskomentoa ole pakko käyttää?
     
  6. finnteme

    0   0   0

    Liittynyt:
    1/8/04
    Viestit:
    98
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Iphone 4 White, Nokia N8
    no tässä tapauksessa pitää ilmeisesti käyttää. kokeilin ottaa sen taas pois, niin sama tulos, sivua ei voi näyttää. Laitoin sen takaisin ja heti toimii.
     

Jaa tämä viestiketju