Sony Ericsson Aspen tai Sony Ericsson X10 Mini Pro ?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja ilvesrulee17, 28/5/10.

 1. ilvesrulee17

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/8/06
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs olen jo jonkin aikaan selaillut netissä näitä puhelimia. Molemmat näyttää erittäin mielenkiintoisilta, mutta en vaan oikein tiedä että kumpi kannttaisi hankkia? Onko tuo Windows mobile käyttöjärjestelmä hyvä? vai onko anroid parempi?
  Sitten tilannetta vaikeuttaa se että X10 pro:ssa on 5 mp kamera kun taas Aspenissa 3,2 ilman flashia ja pahemmin ilman mitään kamera ominaisuuksia. Mutta taas Aspenissa on huomattavasti parempi akku ja näyttää jotenkin paremmalta kokonaisuudelta, mitä mieltä olette ? Kumpi on parempi ? Tärkeää olisi että olisi hyvä nettiselain,hyvä käyttöjärjestelmä mielellään mahdollisimman hyvä kamera ja ylipäätään hyvä kokokaisuus.
  Kiitos jo etukäteen ;)
   
 2. ilvesrulee17

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/8/06
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Nyt kun olen lukenut niin on selvinyt se että tuossa mini proossa on huono akku niinkun niistä luvuista osasikin odottaa, mutta onko kukaan saanut käsiinsä tuota aspenia ? :=)
   
 3. Streamer76 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/10
  Viestit:
  1614
  Tykkäykset:
  96
  Emmää sanos, että akku on huono, käyttö ratkaisee paljon ton akunkeston. Nyt mennään taas kohti kahta vuorokautta tällä latauksella ihan peruskäytöllä. Jos laittaa näytöt täytee netistä lataavia widgettejä ja nettiyhteys on kokoajan päällä niin ihan varmasti se akku kuluu päivässä. Valitettavasti tuosta aspenista ei oo kokemusta.
   
 4. stanner

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/09
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Aspenia en tunne, enkä akkukestoon ota kantaa, mutta android on kyllä käyttöjärjestelmänä aivan loistava.
   

Jaa tämä viestiketju