Sony CEO'n kommentteja symbianista, palmista ja linuxista et

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Zache, 7/3/03.

 1. Z

  Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  http://www.alwayson-network.com/comments.php?id=246_0_2_0_C

  Kohtuullisen mielenkiintoinen haastattelu Sonyn pomolta liittyen heidän tulevaisuuden suunitelmiinsa. Toivottavasti älyäisivät edes lisenssoida p800:n eteenpäin ennen kuin pistävät pillit pussiin. Sony tuskin tekniikkaa tulee suuressa mittakaavassa hyödyntämään. Ja kuten eräällä toiseella foorumilla kommentoitiinkin sitä jo valitettavan totuuden mukaisesti.

   
 2. P

  PPS

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  203
  Tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoinen kommentti, kun katsoo Nokian ainoaa tuotetta, jossa pystyi nauhoittamaan ja kuuntelemaan musiikkia (5510), niin siinähän nauhoitukset laitettiin juuri AAC muotoon joka on suojattu muoto. Eikä Nokian puhelimista voi lähettää midi soittoääniä toisiin puhelimiin vaan ainoastaan lataamaan OTA tai WAP:n kautta, jolloin maksu kilahtaa musiikin tarjoajalle. Mikähän on Sonyn mielestä sitten "secure distribution of music", jos nämä esimerkit eivät sitä ole.

  Tuo kommentti tuosta Ericssonin poistumisesta puhelin markkinoilta SE:n kautta ei ole uusi. Olikohan niin että kun SE oli ollut olemassa noin 3 kk Sonyn Euroopan johtaja päästi suustaan kommentin että SE tullaan integroimaan takaisin Sonyn kulutuselektroniikka bisnekseen muutaman vuoden päästä. Tietysti seuraavana päivänä kommenttia hieman korjattiin, kun oli vissiin hieman hys hys asiaa.
   
 3. T

  Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Kai se niin on, että Ericsson panostaa verkkopuoleen ja SE muutuu pikkuhiljaa taas pelkästään Sonyksi ja mitähän sitten. Jotenkin tuo juttu taas valoi vaan lisää uskoa siihen, että Ericsson on mennyttä, joka on tietysti harmi.