Sony Bravia standby valo vilkkuu 10 kertaa

Keskustelu osiossa 'Viihde-elektroniikka', aloittaja nistop, 6/9/13.

 1. nistop Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/13
  Viestit:
  2254
  Tykkäykset:
  1062
  Puhelinmalli:
  iPhone 8+
  Moi.

  Kakkostelkkarin virkaa hoitava Bravia KDL32-w5500 on alkanut temppuilemaan. Kun television laittaa standby tilaan niin televisio naksahtelee n. 20 minuutin välein ensimmäisen tunnin ajan ja sen jälkeen alkaa StandBy-valo vilkkumaan 10 kertaa ja tauko ja 10 kertaa jne... Tuo edellä mainittu naksahtelu on normaalia yhden kerran jolloin "pikakäynnistys" pitäisi sammua.

  TV on tehnyt tätä aiemminkin muutaman kerran, joskus ongelma katoaa itsestään ja pari kertaa saanut korjattua tehdasasetuksilla. TV kuitenkin toimii normaalisti, mutta joku ongelma siellä taitaa muhia. Internetistä olen hakenut tietoa ja tämä 10 vilkkumista viittaa ongelmaan "D-boardissa"(???)

  Ajattelin siis kysyä, että tietääkö joku täällä tarkemmin noiden Sonyjen sielunelämästä ja tuosta mystisestä D-boardista? Kannattaako tässä alkaa katselemaan TV-tarjouksia ja hakea halvalla uusi vai voiko tuon välkkymisen sivuuttaa turvallisesti? En haluaisi että laite poksahtaa joku päivä silmille :D

  Kiitos mahdollisesta avustanne! :)
   
 2. Karibaldi

  Karibaldi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  9/4/06
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  1853
  Puhelinmalli:
  NOKIA
  En minä mistään mitään tiedä mutta katso onko uusin firmware sisässä ja jos ei ole niin päivitä. Itellä rupesi yksi Bravia joskus kikkailemaan automaattista käynnistymistä väkisin päälle, vika katosi firmwaren päivityksellä eikä ole uusiutunut sen jälkeen. Eikä tuo toimenpiteen tekeminen nyt ainakaan tilannetta huononna joten kannattanee testata.
   
 3. Mietiskelijä Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/9/02
  Viestit:
  374
  Tykkäykset:
  6
  Mulla oli samantyyppistä ongelmaa Samsungin A676 mallin kanssa (malli nimestä en iha varma) ja tv:n taru päättyi sit siihe et se ei enää käynnistyny.Oireili myös loppupuolella eloaan niin että saattoi yöllä käynnistyä itekseen. Pari konkkaa sieltä oli poksahtanu, kaverille nakkasin raadon et korjaa itelle jos haluaa, makso alle euron osat ja sit ite asenteli paikoilleen.Itse en jaksanu alkaa pelastamaan ku muutenkin vanha tv ja en omista kolveja yms millä homma ois hoitunut.
   
 4. nistop Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/13
  Viestit:
  2254
  Tykkäykset:
  1062
  Puhelinmalli:
  iPhone 8+
  Uusin firmware on sisällä. Päivittelin itseasiassa sen silloin viimeeksi kun tämä vilkuttelu tapahtui. Hieman häkellyin kun uusin versio oli tämän vuoden maaliskuulta, on kuitenkin jo aika vanha malli.


  Joo, kai tuo sitten alkaa jo hautaa kohti olla menossa. Ei mullakaan ole välineistöä lähteä tuota korjailemaan, saatika luottoa siihen että sen osaisin tehdä :D Harmillista, on tämä kuitenkin aika loistava TV ollut ja taitaa piakkoin täyttää jo 4 vuotta. Huomaa kyllä että on käyttöiät lyhentyneet.

  Voisihan tuolle tehdasasetusten palautuksen taas tehdä ja kysellä vaikka Sonyltä, että onko tuota turvallista käyttää niin kauan kun vielä päälle menee. Vaikka arvelenkin, että sieltä suositellaan uuden Sonyn ostamista. Siksi ajattelin kysellä josko joku täällä tietäisi, että onko tuota turvallista käyttää kun jotain vikaa siellä ilmeisesti on, ettei tule silmille tai syty tuleen.

  e: huonoa onnea tuottaa ongelmien julkinen puiminen, äsken pistin laitteen päälle ja yritin palauttaa tehdasasetukset. Kappas, valikoissa pystyi liikkumaan mutta mitään valintoja ei voinut tehdä. Tuuletellaan nyt virtajohtoa sitten ja ktsellaan myöhemmin uudelleen.
   
 5. ropelli

  ropelli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  21/5/07
  Viestit:
  281
  Tykkäykset:
  23
  Puhelinmalli:
  Jolla
  Virtalähteen kondensaattorit ovat kuivuneet. Yleinen ongelma n.4v tv /digibokseissa
   
 6. nistop Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/13
  Viestit:
  2254
  Tykkäykset:
  1062
  Puhelinmalli:
  iPhone 8+
  Ei kai se ole vaarallista? Tulipalo yms riski?

  Virtajohdon tuulettelun jälkeen laitos toimi taas normaalisti illan ajan, kunnes yöllä alkoi naksumaan ja vilkuttelemaan valoa. Aamulla kun heräsin oli vilkuttelu loppunut ja siitä eteenpäin toiminut ihan normaalisti. Ei edes yöllä ole vilkutellut.
   

Jaa tämä viestiketju