Sonera SoneraPartio, kuraa vai rautaa?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja TeliaPartio, 14/6/13.

 1. TeliaPartio

  TeliaPartio Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/11/12
  Viestit:
  1214
  Tykkäykset:
  219
  Puhelinmalli:
  Kaikki mahdolliset :)
  Arvon palstalaiset!

  SoneraPartio aloitti toimintansa puolisen vuotta sitten ja olemme pörränneet siitä lähtien ympäri nettiä, muunmuassa täällä Matkapuhelinfoorumilla.

  Meitä on kolme Partiolaista. Palstoilla häärii Tero, Lauren ja nyt ainakin kesän ajan myös Johannes.

  Oletko törmännyt meihin joko täällä tai muilla foorumeilla? Mitä pidit ja saitko apua? Kerkeäisitkö nopeasti täppäillä palautelomakkeellemme mielipiteesi Partiosta? Jos runosuoni kukkii niin voit lomakkeelle myös kirjoittaa meille palautetta. Niin ruusut kuin risut ovat meille tervetulleita!

  Kiitos jo etukäteen :)
   
 2. TeliaPartio

  TeliaPartio Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/11/12
  Viestit:
  1214
  Tykkäykset:
  219
  Puhelinmalli:
  Kaikki mahdolliset :)
  Morjesta,

  Puskivat lomani aikana eetteriin ton palautelomakkeen, ja täytyy sanoa että olipa mukava lueskella töihin palatessa palautteita mitä teiltä foralaisilta on tullut :)

  Tässä ketjussa ei ole yhtään kommenttia mutta lomaketta on tähän mennessä täytetty kymmeniä kertoja, mukana oli kehuja ja myös rakentavia kommentteja löytyi. AIVAN MAHTAVAA, KIITOS :)

  Poimin noista rakentavista yhden - toivottiin privamahdollisuutta tänne Matkapuhelinfoorumille. Tätä on muutamaan otteeseen toivottu/ihmetelty jo aikaisemmin, "miksei teille voi laittaa privaa". Tälle on hyvä selitys, pyörimme netissä eri palstoilla hyvinkin epäsäännöllisesti, ja jos meille voisi privaa laittaa niin joskus saattais käydä niin että sitä ei kukaan huomaisi muutamaan päivään. Emme halua tällaista ikävää tilannetta joten olemme ainakin toistaiseksi sulkeneet ne käytöstä, niin täällä kuin kaikilla muillakin foorumeilla.

  Kiitos kuitenkin toiveesta, pidämme tämän vinkin visusti mielessä, tälle on selkeä tarve kun tää tulee aina silloin tällöin vastaan.

  Kiitos siis palautteista, ja lisää saapi laittaa tulemaan, aina kun olemme jossain hääränneet :)
   

Jaa tämä viestiketju