Soneran viestikeskus Saunalahden liittymässä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 25/4/03.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Varmaan ihan tyhmä kysymys, mutta eihän sillä ole mitään merkitystä laskutuksen kannalta, että käyttääkö Saunalahden liittymässä heidän omaa viestikeskustaan vai Soneraa? Sitä lähinnä meinasin, että ohan sillä tekstiviestiliittymällä varmasti ne viestit viidelle kaverille ilmaisia Soneran viestikeskustakin (parempi siksi, että siinä toimii välitystiedot) käyttämällä?

  Onko muuten Saunalahden aspaan soittaminen nykyään ilmaista Saunalahden liittymästä? Joskus Jippiin aikoihin näin oli, mutta nyt en pikaisesti huomannut missään mitään mainintaa asiasta?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Luulisin että Aspaan soittaminen myös Sauniksella on ilmaista heidän omista liittymistään, ainakin kaikilla muillakin on näin.

  Tuo sanomakeskusasia. Siitä on jo hyvän aikaa sitten tullut tiedote että Saunalahti lopettaa oman sanomakeskuksensa ja pyydettiin vaihtamaan numero eli laittamaan se Soneran sanomakeskuksen numero tilalle. Itse muuten olen koko ajan TivKorissa käyttänyt Soneran sanomakeskusta Sauniksen sijaan. Eikä ole ylimääräisiä laskutettu.
   

Jaa tämä viestiketju