Mobiili.fi Soneran verkko toimii taas – häiriö johtui muutostöistä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Soneran matkapuhelinverkkoa tänään aamulla ja päivällä vaivannut vika on saatu korjattua. Soneran mukaan vika aiheutui verkossa tehtyjen muutostöiden aiheuttamasta häiriöstä verkon runkolaitteessa.

  Häiriöt Soneran verkossa alkoivat jo viideltä aamulla. Soneran vikatiedotuksen mukaan päätelaitteet, kuten puhelimet ja tabletit, saattoivat kadottaa yhteyden verkkoon. Vikaa oli niin 2G-, 3G- kuin 4G-verkoissakin ja vika vaikutti enemmän puhe- kuin datayhteyksiin. Vian aiheuttaja löytyi jo aamupäivällä, mutta korjaaminen vei oman aikansa ja palvelut saatiin toimimaan normaalisti vasta iltapäivän aikana.

  Soneran matkapuhelinverkon lisäksi myös Twitter oli tänään aamupäivällä monien käyttäjien tavoittamattomissa. Vikaa ilmeni monissa eri maissa ja vian piirissä on ollut miljoonia käyttäjiä. Twitter on vahvistanut, että palvelussa on ollut ongelmia, mutta ei ole kertonut vian aiheuttajaa.


  Some users are currently experiencing problems accessing Twitter. We are aware of the issue and are working towards a resolution.

  — Twitter Support (@Support) 19. tammikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju