Sonera Soneran vanha fullrate 3G (jatkuuko 24kk jälkeen?)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja isaes, 10/11/11.

 1. isaes

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  1
  Hei,

  Hankin toissavuonna vanhaan Soneran liittymääni kytkypuhelimen ja samalla aikaa otin tarjouksen fullrate 3G:n hintaan 9,90e/kk. En ole liittymää irtisanomassa, mutta onko mitään tietoa jatkuuko tuo fullrate vanhoilla sopimusehdoilla vielä tuon 24kk jakson jälkeen? Pitää varmaan tarkemmin lukea sopimusehdot jossain vaiheessa, mutta haen nyt varmaa tietoa.

  En ole vaihtamassa liittymää elisaan tai dna:han kuuluvuusongelmien takia. Kyse ei siis ole mutuilusta, vaan minulla on käytössä dnan ja elisan fullrate liittymät 3G:lla ja toimivuus on aivan surkea. Ei myöskään innosta nuo Soneran uudet datapaketit. Muistelisin että tuo tarjous alkoi jo loppusyksystä, joten täällä on varmaankin joitain henkilöitä joilla on kokemusta tuon sopimuksen päättymisestä.
   
 2. isaes

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  1
  Näemmä telefinlandilta saa nyt fullraten tarjoushintaan 13,90e/kk. Sehän kävisi sitten hätätilanteessa, mutta mieluiten säilyttäisin vanhan sopimuksen.

  Onko tietoa priorisoidaanko Soneran liikennettä Telefinlandin liikenteen ylle?
   
 3. Kiju

  Kiju Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/05
  Viestit:
  932
  Tykkäykset:
  26
  Minulle Sonera teki tarjouksen, 12,90 kk jatkumaan fullrate (verkon maksiminopeus ja rajaton tiedonsiirto) toistaiseksi voimassa olevana. Näkyy tuo tarjous myös Sonera omat sivut palvelussa. Lisäksi Sonera lähetti Huawei 173 tikun lahjana, jota ei tarvitse palauttaa, vaikka ei jatkaisikaan sopimusta.

  Tuossa tarjouksen saatteessa näin ->
  "Uusi hinta astuu voimaan nykyisen sopimuskautesi päätyttyä. Sopimuskauden voit tarkistaa www.sonera.fi/omatsivut".
   

Jaa tämä viestiketju