Soneran puheaikatarjous liittymätyypin vaihtajalle

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja HannaN, 1/10/03.

 1. HannaN

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/03
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Soitin tänään Soneran aspaan kysyäkseni, säilyykö jäljellä oleva 70 euron puheaika, jos vaihtan liittymätyyppini Privat Duo -> Sonera One. Asiakaspalvelija, jonka nimenkin onneksi muistan, tuumasi, että vanha puheaika mitätöityy, mutta vielä tämän päivän ajan on voimassa tarjous, jonka mukaan saat 90 euroa uutta puheaikaa.

  Hän sitten opasti vielä tekemään liittymätyypin muutoksen tekstiviestillä, jotta muutosmaksu olisi 50% halvempi kuin aspan naisen tekemänä. Vielä puhelua lopettaessani varmistin, että olin ymmärtänyt puheaikajutun varmasti oikein.

  Siitäpä sitten tekstiviestiä lähettelemään ja liittymätyyppiä muuttamaan. Soitin kahdeksalle muulle ystävälle/sukulaiselle, jotka tekivät oitis saman ennenkaikkea puheaikatarjouksen innoittamina. Kymmenen jälkeen illalla kuitenkin sukulaispoika soitti Soneran aspaan kyselläkseen tarkemmin tosta liittymänvaihtojutusta ja siellä sitten aspan henkilö väitti, että puheaikatarjous on päättynyt jo eilen.

  Kumpaako uskoa? Ja jos jälkimmäinen on oikeassa, miten kannttaisi aiheesta reklamoida 9 henkilön puolesta?
   
 2. Charlie

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/02
  Viestit:
  188
  Tykkäykset:
  0
  Tässäpä tulikin vastaus kysymykseeni jonka esitin kolme minuuttia aikaisemmin flat rate-otsikon alla...

  Käsittääkseni se kampanja loppui jo eilen. Itselläni on "panoksena" n. 250 euroa vanhoja puheaikoja, joten niiden säilyvyys kuten myös uusi One-liittymä kiinnostavat.

  Reklamointiohjeita en oikein osaa antaa. Soita uudestaan sinne aspaan ja selitä tilanne. Katsotaan sitten uskovatko ja miten hyvittävät...
   
 3. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Soneran puheaikatarjous päättyi 30.9
   

Jaa tämä viestiketju