Soneran p2p-sovellus Nokian symppareille

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jokirotta, 17/8/04.

 1. jokirotta

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/8/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Onko kukaan muu kokeillut Soneran Mobile Wire sovellusta? Se on puhelimella käytettävä p2p-softa, jolla voi siirtää tavaraa tietokoneiden ja puhelimien välillä.

  Itselläni ei ole kavereita, joilla olisi symbian-luureja. Tai no sellaisia kavereita, joille kiinnostaisi mitään jakaa.. Käyttöni on siten rajoittunut tiedostojen backuppaamiseen puhelimelta koneelle ja kaman siirtämiseen kotikoneelta duuni-pc:lle poltettavaksi. Eli onko täällä porukkaa, joka jakaa mitään ko. sovelluksella toisillensa? Lähinnä siis tietokoneelta puhelimelle? Jakaakseen kamaa toiselle, pitää tietää vastaanottajan puhelinnumero. Eikä mitään voi jakaa "auki kaikille" periaatteella. Rajoittaa aika paljon :( Ei juuri kiinnosta levittää omaa puhellinnumeroa ihan tuntemattomille.

  soneran sivuilla: http://tinyurl.com/6mxl7
   
 2. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Olisi tehnyt mieli kokeilla, mutta näemmä se vaatii myös Soneran internet-liittymän. Miksiköhän? Luulisi, että tällainen palvelu kannattaisi alusta saakka tehdä toimimaan mahdollisimman laajasti kaikilla yhteystavoilla.

  Pilottivaiheessa tuosta veloitetaan vain GPRS-liikennemaksu, eikä siitä minusta paljon enempää pitäisi joutua maksamaankaan.

  Joku saisi itse asiassa vääntää Agile Messengerin kaltaisen monialustaisen softan laajoilla tiedostonjako-ominaisuuksilla.

  t. tero
   
 3. jokirotta

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/8/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tee ensimmäinen asennus omilla tunnuksilla sellaisen tutun koneella jolla on soneran netti. Tämän jälkeen voit asennella sen sitten muualle. kuinkahan monta konetta saa olla verkossa samoilla tunnuksilla?
   

Jaa tämä viestiketju