Soneran kytkypuhelimen sim-lukituksen purkaminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kitty82, 30/6/08.

 1. kitty82

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  kirjauduin juuri tälle palstalle kun vahingossa osui tälläinen silmään kun selasin nettiä yrittäen etsiä tietoa erääseen ongelmaan.
  olisin todella kiitollinen jos joku osaisi auttaa eli hankin lokakuussa 2007 Soneran kytkypuhelimen mutta laskut kävivät niin suuriksi etten pystynyt niitä maksamaan ja nyt maksan niitä joka kuukausi perinnän kautta.
  luonnollisesti puhelimeni on mykkänä ja suljettu mutta olen kuullut ns. magic sim-korteista jotka poistaisivat puhelimen sim lukituksen ja sen jälkeen siihen voisi laittaa minkä tahansa liittymän kortin ja käyttää normaalisti.
  tietääkö kukaan pystyykö lukituksen ottamaan pois omatoimisesti tuolla kortilla vaikka maksan edelleen perinnän kautta niitä laskuja ja sonera irtisanoi koko sopimuksen..?
  eli lyhyesti ja ytimekkäästi: vaikken oel vielä maksanut laskuja ja liittymää niin voiko lukituksen saada pois? siis omatoimisesti tietenkin..
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Se kortti pitää olla siellä puhelimessa kokoajan sisällä. Eli jos kortin poistaa niin lukitus pysyy edelleen. Se menee siihen sim-paikkaan ja sim-kortti tulee siihen päälle.
   

Jaa tämä viestiketju