Soneran ja Telian MMS-palvelut laajentuvat

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja muokkedee, 30/1/03.

 1. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Suomen Telian asiakkaat voivat tästä päivästä alkaen lähettää multimediaviestejä myös Soneran ja Radiolinjan liittymiin. Jo ennestään Telian asiakkaat ovat voineet lähettää viestejä Telian ja DNA:n liittymiin.

  Multimediapalvelun avulla Telian asiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa kuvia, tekstiä ja ääntä Telian, Soneran, Radiolinjan ja DNA:n matkapuhelinliittymiin. Telian asiakkaat voivat ottaa palvelun käyttöönsä lähettämällä tekstiviestin MMS numeroon 126041. Palvelu kytkeytyy automaattisesti päälle ensimmäisen viestin lähetyksen yhteydessä.

  Palvelun laajeneminen ei vaikuta Telian multimediapalveluiden hinnoitteluun. Kaikki liittymien väliset kotimaan multimediaviestit ovat maksuttomia 31. maaliskuuta 2003 saakka. Huhtikuun alusta alkaen yhden multimediaviestin hinta on 0,49 euroa.

  Telian asiakkaat voivat lähettää multimediaviestejä multimediapuhelimesta toiseen multimediapuhelimeen, tavalliseen puhelimeen tai mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Tavalliseen puhelimeen vastaanotetut multimediaviestit voi käydä lukemassa osoitteessa www.teliamobile.fi/mms.

  Lähde: Telian lehdistötiedote

  Eli nyt Telian asiakkaat voi lähetellä viestejä ILMAISEKSI mihin tahansa :)
   
 2. djj Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  2742
  Tykkäykset:
  0
  No jo nyt on... (Perhananmoista manausta.)
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Ja tässä vielä asiaan liittyvä tärkeämpi lehdistötiedoite ;)

  Telia mukana Miss Suomi 2003 -kiertueella

  - missifinalistit välittävät kuvia kiertueelta Telian multimediapalvelun avulla

  Telia on mukana Miss Suomi 2003 -kiertueella multimediapalvelullaan. Miss Suomi -finalistit saavat käyttöönsä Telian liittymät, multimediapalvelun ja Nokia 7650 -kamerapuhelimen. Finalistit toimittavat päivittäin missikiertueelta ottamiaan kuvia Telian www-sivuille osoitteeseen www.telia.fi/misssuomi2003.

  Sivusto, jossa kuvat ovat nähtävissä, avataan lauantaina 1. helmikuuta. Sivuille päivitetään joka päivä 8.-9. helmikuuta järjestettävään finaaliin saakka missifinalistien ottamia kuvia. Sivustolta voi seurata missikiertueen tapahtumia, antaa pisteitä missifinalistien ottamille kuville, lähettää missien ottamia kuvia kavereille ja lähettää missifinalisteille toiveita kuvausaiheista. Sivuston osoite on www.telia.fi/misssuomi2003.

  - Haluamme tarjota suomalaisille mahdollisuuden seurata Miss Suomi -kiertuetta uudella tavalla ja samalla tehdä multimediapalveluamme tutuksi mahdollisimman monelle. Sivuston avulla näytämme millaisia mahdollisuuksia multimediapalvelu tarjoaa käytännön tilanteissa, Telian markkinointijohtaja Ulla Koivula sanoo.

  Telian multimediaviestit ovat maksuttomia 31. maaliskuuta 2003 saakka. Huhtikuun alusta alkaen yhden multimediaviestin hinta on 0,49 euroa. Palvelu toimii Telian, Soneran, Radiolinjan ja DNA:n liittymien välillä.

  Telian yhteistyökumppanina kampanjassa on Nokia.
   

Jaa tämä viestiketju