Mobiili.fi Soneran häiriöpäivä ei ole vielä takanapäin – osa palveluista palautettu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Soneran asiakkaat ovat tänään painineet yhteysongelmien kanssa. Operaattorin matkapuhelinverkoissa on ollut häiriöitä aamusta saakka ja sekä saapuvat että lähtevät puhelut ovat ajoittain epäonnistuneet.

  Soneran asiakaspalvelun Twitter-tili on tiedottanut tilanteen etenemisestä pitkin päivää. Asiakaspalvelun mukaan verkossa on ollut yleistä vikaa, jonka vuoksi joiltakin käyttäjiltä on ajoittain kadonnut verkko täysin. Ensiapuohjeiksi on tarjottu muun muassa laitteiden uudelleenkäynnistystä. Lisäksi puhelujen epäonnistuessa asiakkaita on ohjeistettu yrittämään rohkeasti uudelleen, sillä joillakin ongelma on kadonnut useamman yrityksen myötä.

  Viimeisimmät tiedotteet on julkaistu tunti sitten. Näiden mukaan noin viidennes lähtevistä puheluista epäonnistuu Soneran verkossa edelleen. Asiakaspalvelu lohduttaa kuitenkin sanoin: ”Korjaus etenee!” Vaikuttaisi siis siltä, että ongelman syy on jo operaattorilla tiedossa.

  Hyvä uutinen sen sijaan on, että Soneran asiakkaille tarkoitettujen Omien sivujen ongelmat on jo korjattu. Nähtävästi myös kyseisessä palvelussa oli häiriöitä aiemmin tänään.


  PS. Jos puhelu epäonnistuu, kannattaa kokeilla heti uudelleen. Osalla kikka auttaa ja puhelut onnistuu. Korjaus etenee! #sonera

  — SoneraAsiakaspalvelu (@Sonera_palvelu) 24. elokuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju