1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Soneran GPRS asetukset Siemens CX65 päivityksen jälkeen...?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ViDar, 19/6/05.

  1. ViDar

    0   0   0

    Liittynyt:
    16/6/05
    Viestit:
    12
    Tykkäykset:
    0
    Nii elikkäs päivittelin tossa Siemens CX65 ohjelmistoversion tuoreempaan malliin ja nyt ei sitten GPRS tunnu toimivan. Tilasin vielä uudet asetukset siemenssiltä mutta ei tunnu auttavan. Kun katson internet kohdan asetuksia niin löytyy seuraavaa: protokolla on http ja osoite 195.156.25.4 sekä porttina se 80. En kyllä jaksa keksiä muuta syytä kuin sen, että tuo osoite olisi väärä? no aina-yhtä-selkeiltä soneran sivuilta ei ylläri ylläri löydy sitä oikeata osoitetta niin .....?

    Vai voisiko vika olla jossain muualla?
     
  2. arivi Tunnettu jäsen

    0   0   0

    Liittynyt:
    13/7/02
    Viestit:
    7875
    Tykkäykset:
    7
    Puhelinmalli:
    Mate 7 / Mate 8
    Katsohan tuolta, jos osuisi kohdalleen.
     
  3. veppis

    veppis Supermoderaattori

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9423
    Tykkäykset:
    223
    Kyllä tuo IP on oikea. Olethan varmistanut, että GPRS ylipäänsä on aktivoitu laitteesi asetuksissa...? (Siemensin ominaisuus...)
     
  4. ViDar

    0   0   0

    Liittynyt:
    16/6/05
    Viestit:
    12
    Tykkäykset:
    0
    juu katsottu on vaan ei auta.... GPRS on kyllä päällä, ikoni näyttää että yhteyttäkin sille löytyy. MMS ilmeiseti toimii mutta yhtään sivua en selaimella saa auki... Selaimessa lukee ensin että "yhdistää" ja sen jälkeen että "lähettää", eli ilmeisesti yhteys löytyy mutta jostain syystä sivua ei vaan aukaise?? sitten tulee timeout errori hetkisen kuluttua...
     
  5. veppis

    veppis Supermoderaattori

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9423
    Tykkäykset:
    223
    Akku irroitettu ja kokeiltu perusasetusten palauttamista softauksen jälkeen? Entä onko WAP-profiilissa oikea datatili valittuna (Sonera WAP)? Niin ja onhan aloitussivun osoite oikein? Kokeile hakea jotain toista WAP-sivua...?

    Seuraava askel on, että listaat kaikki asetukset kohta kohdalta tänne tarkasteltavaksi.
     
  6. ViDar

    0   0   0

    Liittynyt:
    16/6/05
    Viestit:
    12
    Tykkäykset:
    0
    juu no pitääpä tässä kokeilla tuo tehdas asetusten palauttaminen vielä... laitan illemmalla viestiä että miten käy...
     
  7. ViDar

    0   0   0

    Liittynyt:
    16/6/05
    Viestit:
    12
    Tykkäykset:
    0
    Okei, palautin perusasetukset ja käytin akkua irti hetkosen. Kävin kaikki asetukset läpi ja nyt pelittää :) Eli kiitoksia kovasti avusta... Ei kyllä vieläkään tiedä että missä oli vika mutta samapa tuo kun kerta nyt pelaa :)
     

Jaa tämä viestiketju