Mobiili.fi Soneralta vastaus Elisalle – tuplasi valittujen liittymiensä Euroopan reissudatan 600...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sonera on muuttanut valittujen liittymien sisältöä niihin Euroopan maissa sisältyvän ulkomaan datakäytön osalta.

  Jatkossa Soneran Sopiva L, Sopiva XL ja Etu Plus -liittymät sisältävät yhteensä 600 megatavua datakäyttöä kuukaudessa muissa Euroopan maissa aiemman 300 megatavun sijaan. Käyttö sisältyy liittymien kuukausimaksuun.

  Lisäksi pohjolassa ja Baltiassa kaikki Sopiva-liittymät sisältävät datakäyttöä ilman lisäkuluja, niiden sisältämän datapaketin rajoitusten mukaisesti – aivan kuten kotimaassa.

  Sonera oli pioneeri Euroopan ulkomaiden datakäytön sisällyttämisessä liittymiin. Sittemmin Elisa toi Saunalahti Huoleton 4G Superin ja Super+:n tilalle vastaavasti 4G EU:n ja 4G EU+:n, jotka sisältävät 500 megatavua ulkomaan datakäyttöä kuukaudessa EU-alueella. Soneran tuore muutos vaikuttaa olevan vastaus tähän Elisan peliliikkeeseen.

  ”Matkoilla halutaan surffata samaan tapaan kuin kotona, eikä yllätyslaskuista ei ole pelkoa, kun reissudata sisältyy liittymän kuukausihintaan”, toteaa Soneran kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jussi Salminen.

  Soneran mukaan sen kuluttaja-asiakkaiden mobiilidatan käyttö Euroopassa on kesän aikana lähes nelinkertaistunut.

  Roaming-hinnat EU:ssa laskivat huomattavasti jälleen huhtikuun lopussa. Ensi vuonna roaming-hinnoittelun EU:ssa pitäisi poistua kokonaan, mutta yksityiskohtien osalta lopullisia päätöksiä muun muassa kohtuullisen käytön määritelmästä ei ole vielä tehty.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju