Mobiili.fi Soneralta hyvää päivää! Halvimpiin liittymiin yli 50 prosentin hinnankorotus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Omistatko Sonera Sopiva Startti- tai Sonera Liikkuva Netti -liittymän? Et enää kauaa. Sonera on ottanut asiakkaisiinsa viime päivinä kirjeitse yhteyttä ja ilmoittanut päivittävänsä vanhemmat liittymänsä automaattisesti uusiin Sonera Sopiva S -liittymiin. Kuluttajien kannalta ikävä puoli on se, että liittymien hinnat nousevat samalla yli 50 prosenttia.

  Aikaisemmin 9,90 euroa kuukaudessa maksanut Sonera Sopiva -liittymä tulee jatkossa maksamaan 14,90 euroa kuukaudessa. Vuodessa hintaeroa kertyy maksettavaksi tasan 60 euroa. Vastapainona Sonera tarjoaa uusissa liittymissään muun muassa aiempaa enemmän puheaikaa, viestejä ja nopeamman netin. Kuitenkin niille, joille vanhan liittymän käyttörajat ovat tuntuneet sopivilta, tarkoittaa liittymän uusiminen selvää korotusta kuukausittaisissa puhelinlaskuissa.

  Kyse ei ole ensimmäisestä kerrasta, kun Sonera on tehnyt vastaavia liittymämuutoksia, ja aiemmin kesällä yhtiö ilmoitti Sonera Sopiva Näppärä -liittymien korvaamisesta Sonera Sopiva M -liittymillä. Tuolloin tehdyt muutokset toivat korotuksia paitsi liittymän käyttörajoihin myös hintaan, joka nousi 16,90 eurosta 19,90 euroon.

  Nyt tehtyjen hinnanmuutosten johdosta Sonera Sopiva Startti- ja Sonera Liikkuva Netti -liittymäasiakkailla on marraskuuhun asti aikaa irtisanoa nykyiset liittymänsä veloituksetta. Jos asiakkaat päättävät pitää liittymänsä, korvataan ne automaattisesti uusilla 14,90 euroa kuukaudessa maksavilla liittymillä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju