Sonera Sonera / yleiset toimitusehdot muuttuvat 1.9.2011

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja GeeEsEm, 22/7/11.

 1. GeeEsEm

  GeeEsEm Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  1/11/04
  Viestit:
  525
  Tykkäykset:
  41
  Puhelinmalli:
  Jolla
  Soneralta tuli kirje (sisältö nähtävillä ainakin toistaiseksi myös osoitteessa http://www.sonera.fi/ajankohtaista/), jossa kerrotaan että "palveluiden yleiset toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille uudistuvat mm. viestintämarkkinalain muutoksen myötä". Uudet toimitusehdot ovat liitteenä.

  Sonera korostaa että hinnoittelu ei muutu, ja muutkin operaattorit tulevat todennäköisesti muuttamaan ehtojaan vuoden loppuun mennessä, ja mm. että "ehtoja on muutettu monin paikoin asiakkaan eduksi", mutta sain toisaalta kuitenkin sen käsityksen että muutokset ovat sen verran isoja asiakkaalla olisi oikeus irtisanoa sopimus kuukauden kuluessa tästä tiedon saatuaan?

  Mitenkähän on, pääsisikö tällä perusteella eroon kytkysopimuksesta (toki niin että laitteen loppuosan maksaa pois), ihan vaan jotta voisi vaihtaa johonkin toiseen operaattoriin jolla on halvempi perusmaksu kuin tuo 1,99€/kk?
   
 2. GeeEsEm

  GeeEsEm Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  1/11/04
  Viestit:
  525
  Tykkäykset:
  41
  Puhelinmalli:
  Jolla
  Itse itselleni vastaten, Soneran nettisivuilla on UKK:ssa "huononevatko ehdot joltain osin?" ja oleellisin muutos on että lisäpalveluiden irtisanomisaikaa on pidennetty.

  Eli juurikin niin kuten laki nyt määrittää, päässen halutessani tuosta määräaikaisesta kytkystä eroon maksamalla paitsi laitteen myös jäljellä olevat kuukausimaksut, ehtojen muutos sinällään ei taida olla porsaanreikä noiden kuukausimaksujen skippaukselle..
   
 3. Aatelinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/10
  Viestit:
  60
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoittaako tämä myös sitä, että pääsen eroon 24kk nettisopimuksesta? Tekisi mieli vaihtaa halvempaan.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230

Jaa tämä viestiketju