Mobiili.fi Sonera Viihteen mobiilipalvelu uudistuu tänään – ”Henkilökohtaisempi, mukautuvampi”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sonera Viihde saa tänään uusitun mobiilisovelluksen. Samalla palvelun verkkosivusto uudistuu. Päivitettyjen palveluiden pitäisi olla entistä helpompia pitää ajan tasalla.

  Sovelluksen suurimmat parannukset keskittyvät designiin ja sisällön esitystapaan. Uuden suunnittelun avulla palvelu lupaa mukautua paremmin eri laitteisiin sopivaksi, pitäen samalla yhtenäisen tyylin kaikilla alustoilla. Lisäksi uusi näkymä on Soneran mukaan aiempaa henkilökohtaisempi. Kirjautuneena käyttäjä näkee siis vain tilaamiensa kanavapakettien ja Vuokraamon sisällöt. Uloskirjautuneena selattavissa on koko palvelun sisältö.

  Lisäksi mukana on monia pienempiä parannuksia. Näitä ovat esimerkiksi parempi hakutulosten rajaus, sarjojen jaksojen jaottelu tuotantokausittain ja parannettu Windows-tablettituki. Uusi sovellus on myös iOS 9 -yhteensopiva.

  Päivitys on Soneran mukaan ensimmäinen askel mobiilipalvelun uudenlaisessa kehittämisessä ja se tuo mukanaan aiempaa paremmat mahdollisuudet nopeaan ja sujuvaan jatkokehitystyöhön. Samalla yhtiö lupaa, että uusia ominaisuuksia ja toimintoja tulee lisää kehityksen edetessä.

  Soneraviihde.fi päivittyy tänään puoleen päivään mennessä. Viihde-sovellus taas on päivitettävissä vuorokauden sisällä selainversion päivittymisestä. Tarkka aikataulu riippuu muun muassa käytettävän laitteen käyttöjärjestelmästä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju