Mobiili.fi Sonera-verkolle parempia päiviä? – ”Sitkeä vika löydetty ja korjattu”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sonera ilmoitti tänään, että operaattorin verkkoa sitkeästi vaivannut vika on nyt löydetty ja korjattu. Useat alkuvuonna asiakkaita vaivanneet häiriöt ovat siis näillä näkymin takana päin.

  Tammikuussa Sonera taisteli erityisen vaikean vikatilanteen kanssa. Sonera kertoo käynnistäneensä tapahtuman jälkeen Nokian kanssa verkon toimintavarmuuden parannusohjelman. Maanantaina 15. helmikuuta tapahtuneet häiriöt johtuivat pohjimmiltaan näistä ohjelmistokorjauksista. Yksi verkkoelementti pääsi ruuhkautumaan aiheuttaen häiriöitä asiakkaiden palveluun.

  Soneran ja Nokian mukaan tarvittavat ohjelmistokorjaukset on nyt tehty. ”Pahoittelemme Soneralle ja sen asiakkaille aiheutunutta haittaa ja harmia”, Nokia-johtaja Jan Lindgren sanoo.

  Soneran teknologiajohtaja Kalev Reiljan selvittää tapahtumia edelleen: ”Kyse on ollut poikkeuksellisesta ja vaikeasti selvitettävästä viasta. Olen tyytyväinen, että asiaan on nyt saatu selvyys, mutta erittäin pahoillani siitä, että tutkinta on kestänyt näin kauan ja vikatilanne on aiheuttanut harmia asiakkaillemme.”

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju