Mobiili.fi Sonera tiedottaa: tässä eilisten verkkovikojen syyt

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mobiiliverkkomasto


  Soneran verkoissa oli eilen ongelmia monilla rintamilla. Sekä matkapuhelinverkot että tiettyjen alueiden laajakaistaliittymät kärsivät pitkin päivää häiriöistä. Vikojen syyt selvisivät kuitenkin lopulta ja kaikki viat saatiin korjattua iltaan mennessä.

  Soneran asiakaspalvelun mukaan puhelinkäyttäjiä riivanneet ongelmat johtuivat mobiiliverkon asetuksista. Näiden vuoksi puheluohjaus ruuhkautui ja osa asiakkaiden puheluista epäonnistui. Eilen kerroimme, että noin viidennen lähtevistä puheluista ei onnistunut. Vika saatiin korjattua illalla yhdeksän ja kymmenen välillä.

  Matkapuhelinverkkojen lisäksi myös laajakaistaliittymissä oli häiriöitä. Tarkemmin ongelmat keskittyivät Lahden ja Turun seuduille. Yhteyksissä ilmeni joko ongelmia tai ne eivät toimineet lainkaan. Myös nämä häiriöt saatiin taltutettua eilisillan aikana.

  Tänään Soneran verkkojen pitäisi siis jälleen toimia normaalisti. Toivotammekin lukijoillemme häiriövapaata puhelu- ja nettisurffauspäivää, laitteesta ja liittymästä riippumatta!


  Vian syy oli mobiiliverkon asetuksissa, jonka vuoksi puheluohjaus ruuhkautui ja osa puheluista epäonnistui. Korjaus onnistui klo 21. #sonera

  — SoneraAsiakaspalvelu (@Sonera_palvelu) 25. elokuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju