Sonera sukkaa vai sukkaako?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja mick, 13/6/10.

 1. mick

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/02
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Todella outo ongelma iski päälle. Tiedän, että E70 puhelimeni alkaa olemaan elämänsä ehtoopuolella, onhan tuo ollu käytössä jo kohta 5 vuotta. Se on alkanut hukkaamaan operaattoria, eikä edes manuaalisella haulla löydy. Joskus on useita tunteja "offline", ja sitten yhtäkkiä taas löytää verkon ja kaikki toimii täydellisesti.

  Nyt kuitenkin eilen illalla verkko katosi jälleen, eikä löytynyt uudestaan. Ei löytänyt aamuun mennessä verkkoa, joten käynnistin puhelimen uudestaan. Mutta eipä sekään auttanut.
  Manuaalinen verkonhaku, löytyy DNA (minulla on siis Soneran liittymä), ja ei muita operaattoreita. Päättelin, että puhelin antautui nyt lopullisesti.

  Kaivelin vanhan 6230 luurin esille, sama vika. Ei soneraa, finnet löytyy. Ahaa, olisko vika sittenkin Sonerassa?

  Lainasin kuitenkin vaimon puhelinta, Nokian 3710. Perhana, Sonera löytyy, kentät maksimissaan!

  Uusi päätelmä, olisiko kaksi minun luuriani pimeänä? Finnet/DNA kuitenkin löytyy molemmilla... En kylläkään kokeillut muilla liittymillä.

  Kaivelin jälleen pöytälaatikkoa, löytyi 6610i ja 5310. Ja jälleen, DNA kyllä löytyy, mutta ei Soneraa.

  Uusi päätelmä, olisiko kuitenkin Soneralla vika? Sattui vain toimimaan tuon 3710 testin aikana verkko. Neljällä muulla luurilla sattui olemaan verkko alhaalla.

  Nakkasin kortin jälleen tuohon 3710 puhelimeen, ja toimii. Ei ole todellista. Piti kokeilla testipuhelukin, ja kyllä se vain toimii joo.

  Sama mihin muuhun puhelimeen laitan korttini, niin ei löydy operaattoria.

  Missä ihmeessä on nyt vika?
   
 2. Swirl Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/08
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  9
  Puhelinmalli:
  Huawei P9 & Oneplus One 64GB
  SIM-kortti vaihtoon. Epäilisin siis siinä olevan vikaa. Kokeile vaikka jonkun muun Soneran liittymällä toimiiko. Operaattorit yleensä tälläisissä tapauksissa tarjoaa myös ilmaisen kortinvaihdon, joka muuten on noin kympin luokkaa riippuen operaattorista. (Soneralla 9,90e)
   

Jaa tämä viestiketju