1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Sonera + SE T610 = Ei pääsyä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja vtormane, 7/7/05.

  1. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Eli käytössä Soneran liittymä ja SE T610 puhelin. Jos verkkoasetuksista on päällä automaattinen haku niin tapahtuu sellaista että kun puhelin kadottaa verkon(esim. taskussa) niin se ei löydäkkään sitä uudestaan vaan ilmoittaa että ei pääsyä. Tänäänkin oli monta tuntia känny pimeenä ja monta soittoa meni ohi.
    Jos laittaa päälle manuaalisen haun ja suositeltavaksi verkoksi Soneran niin silloin löytää verkon uudelleen.

    Missä vika vai onko vikaa ollenkaan? Mulla on aina ollu luureissa päällä automaattinen verkonhaku, ennen ei ole tämmöistä "ongelmaa" ollut. Semmoista vielä että täysin sama juttu tapahtuu T29 puhelimella joten en usko että puhelimessa olisi vikaa.
     
  2. arivi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/7/02
    Viestit:
    7875
    Tykkäykset:
    7
    Puhelinmalli:
    Mate 7 / Mate 8
    Kyseessä tuttu tilanne, ja vika ei käsittäkseni ole puhelimessa. Automaattinen verkonhaku hukkaa verkon, tai vaihtaa verkkoa sellaiseksi jota kortti ei tunne. Samojen ongelmien kanssa tullut painittua, ja ainoaksi ratkaisuksi tullut verkon manuaalinen haku ja lukitseminen.
    Vika ilmeni viimeksi juuri numeronsiirron jälkeen, ja kahdella eri Simmillä/puhelimella, joten saattaisi liittyä jotenkin siihen.
     
  3. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Enpä ole moiseen törmännyt numeronsiirtojenkaan kohdalla.

    Periaatteessa numeronsiirron ei asiaan pitäisi tuolla lailla vaikuttaa. Verkkohan ei suoranaisesti ota kantaa käyttöoikeutta myöntäessä siihen millainen puhelinnumero liittymällä on käytössä.

    Ennemminkin tulee mieleen jonkinlainen ongelma laitteen ja SIM-kortin välisessä yhteistyössä. Tai sitten verkkoon on ajettu päivityksiä, jotka ovat aiheuttaneet lieveilmiöitä.
     
  4. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Jep, siirryin Elisalta ja heti Soneralle siirron jälkeen tuo ongelma tuli.
     
  5. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Kokeiltu SE T610 ja T29, kummassakin sama juttu. Pitänee testata huvikseen jollakin Nokialaisella kunhan tässä ehtii.
     

Jaa tämä viestiketju