Sonera -> Saunalahti

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Nukia, 19/9/03.

 1. N

  Nukia

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Siirto Sonera -> Saunalahti

  Huolimatta Saunalahden toiminnasta numerosiirroissa uskaltauduin itsekin vaihtamaan hyvin toimineen Soneran halvempaan Saunalahteen. Vaihto piti tapahtua tänään 10:35 ja 10:38 Sonera lopettikin toimintansa. Nyt on kulunut 2 tuntia eikä Saunalahti vieläkään pelaa... Mutta Saunalahtihan on ilmoittanut että ainoastaan hyvin pienellä osalla heidän asiakkaitaan on ollut ongelmia numerosiirroissa! En silti tunne olevani kovinkaan etuoikeutettu kuuluessani kyseiseen vähemmistöön. Tilauksesta siirtoon annettiin n. 19 päivää, viiden arkipäivän hienoinen ylitys ei toisaalta minua haitannut lainkaan, ilmoitettiinhan asiasta heti. Mutta kun puhelin on pidemmän aikaa kokonaan toimimatta alkaa se jo haitata päivärutiineja. Onkohan tuo max 10min toteutunut kenelläkään? Toimiiko sama logiikka myös jos laskun maksaa ihan vaan vähän myöhässä? Yritin soittaa asiakaspalveluunkin mutta aikani ei vain riitä Saunalahden ylipitkiin jonotusaikoihin. Juuri kuulin että vaimollani on sama tilanne, siirto tilattiin samaan aikaan omani kanssa. Pidin televisiossa ollutta Soneran “älä vaihda liittymää” -mainosta melko pateettisena mutta ehkä siinä sittenkin oli enemmän järkeä kuin mitä ensivaikutelma antoi.
   
 2. H

  Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Tutullani meni numeronsiirto mallikkaasti toissapäivänä DNA -> Radiolinja. Kun DNA lopetti toimintansa pistettiin kortti vaihtoon, heti ei Radiolinjan verkkoa löytynyt mutta toisella puhelimen käynnistyksellä kyllä. Siirtoon meni aikaa siis n. 5 minuuttia.
   
 3. l

  lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1486
  Tykkäykset:
  1
  Minulla oli ongelia dna -> Saunalahti. Yksi ongelmista oli se että kortti ei aktivoitunut. Kilauta vaikka sinne Sauniksen vikanumeroon ja pyydä korjaamaan tilanne kuntoon.
   
 4. N

  Nukia

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  do diii... 30min jonossa ja vihdoin asiakaspalvelussa vastattiin. Heillä on jotain heistä riippumattomia ongelmia jonka johdosta numerosiirrot viivästyvät hieman. Muuta ei osannut sanoa. Liittymä aukee sit ku aukee. Huh huh, loistavaa toimintaa! Reklamaatio lienee paikallaan. ..tuttaa.
   
 5. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9677
  Tykkäykset:
  449
  Kannattaa arvioida operaattorin laatu vasta kun liittymä on turvallisesti siirretty ja vähän aikaa ollut käytössä. Tuossa siirtopalvelussa kun on useita heikkoja lenkkejä, jotka nyt bugaavat kaikilla vähänkin enemmän uutta asiakasvirtaa saaneilla operaattoreilla.

  Tiedän kyllä omasta kokemuksesta, että jurppii jos liittymä ei toimi. Tilanne vaan on mikä se nyt on sattuneesta syystä. Tiedän, ei helpota yhtään...
   
 6. p

  plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Tämän päiväiset ongelmat johtuivat käyttämämme verkko-operaattorin järjestelmässä olleesta viasta, joka on nyt korjattu.

  T: Panu.