Mobiili.fi Sonera poisti perheliittymät Moi-lanseerauksen vanavedessä – ”Pelkkää sattumaa”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sonera on tarjonnut suomalaisille perheille perheliittymiä, joiden kautta lapsille saadaan liittymät edullisemmin. Vastaavaa palvelua tarjoava uusi DNA:n verkossa toimiva operaattori Moi aloitti toimintansa tämän viikon tiistaina. Soneran perheliittymät tuntuivat varsin kalliilta verrattuna Moin tarjoamaan palveluun, mutta Soneran mukaan Moi-operaattorin tulolla ei ollut vaikutusta perheliittymien poistamiseen.

  Soneran ja Moin palvelut eivät ole täysin samanlaiset, mutta perusidea niissä on kuitenkin sama. Sonera on kuitenkin poistanut perheliittymät, mutta tämä kuului yhtiön mukaan aiemmin tehtyyn suunnitelmaan. Moin tulo markkinoille on vain puhdas sattuma, Soneralta kerrotaan.

  ”Olemme muuttaneet tarjoomaa Soneralla ja Simppeli-liittymät sopivat henkilöille, jotka käyttävät vain vähän puhelinta. Sopiva-liittymätkin ovat muuttuneet ja keskittäjien edut korvaavat osakseen perheliittymien vastaavia etuja”, kertoo Timo Saxén Soneralta.

  Mielenkiintoiseksi sopan tekee se, että Moin toimitusjohtaja sekä perustajajäsen on ennen Soneralla vuodesta 1997 vuoteen 2014 työskennellyt Petri Lahtinen. Viimeiset reilut kolme vuotta Lahtinen oli Soneralla myyntijohtaja, joten voisi kuvitella, että Soneralla tarkkaillaan ex-johtajan uuden, kilpailevan yrityksen toimintaa.

  [​IMG]
  Moi tarjoaa alkuun esimerkiksi pienperheille sopivaa liittymää, jossa on perusmaksulla kolme SIM-korttia.


  Moi tarjoama peruspaketti maksaa kuluttajalle 18 euroa kuukaudessa ja sillä saa 12 gigatavua datansiirtoa, joka jakautuu kolmelle eri SIM-kortille, joilla kaikilla on eri numero. Näin ollen 12 gigatavun potti jakautuu kolmelle käyttäjälle. Etenkin pienemmille perheille Moi varmasti sopii. Puhelut maksavat Moilla 5,5 senttiä minuutilta ja tekstiviestit 5,5 senttiä kappaleelta. Multimediaviestit maksavat 30 senttiä kappaleelta.

  Soneran perheliittymän pääliittymä maksoi 24,90 euroa kuukaudessa ja lisäliittymät 9,90 euroa tähän päälle. Pakettiin sisältyi rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä, mutta rajoittamattoman datan liittymiin sai 19,90 euron kuukausimaksulla. Yhteishinta kolmelle liittymälle on siis 64,40 euroa kuukaudessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju