Sonera News

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Korma, 28/10/05.

 1. Korma

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/05
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  0
  TS hehkutti hienosta osavuosituloksesta, tässä kolikon toista puolta ...

  "Ruotsin kilpailuvirasto vaatii teleoperaattori TeliaSoneraa maksamaan 4,6 miljoonan euron sakot kilpailulakien rikkomisesta. Kilpailuvirasto on nostanut asiasta oikeusjutun Tukholmassa.

  Kilpailuvirasto syyttää TeliaSoneraa kilpailulakien rikkomisesta kiinteiden puhelinlinjojen markkinoinnissa. Viraston mukaan TeliaSonera tarjosi tilauksensa peruuttamisesta ilmoittaneille asiakkailleen parempia ehtoja kuin muille asiakkaille.
  Kyse on jo toisesta kerrasta runsaan vuoden sisällä, kun Ruotsin kilpailuvirasto on TeliaSoneran kimpussa. Viime vuonna se syytti TeliaSoneraa kilpailulakien rikkomisesta laajakaistamarkkinoilla.

  Perjantai oli muutenkin synkkä TeliaSoneralle, sillä luottoluokitusyhtiö Standard&Poor's laski yhtiön lainojen luokitusta."
   
 2. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  eikös ihan vastaavaa tehdä Suomessa kaikkien gsm-operaattoreiden toimesta? Eihän tuo nyt niin paha ole jos asiakkaista pidetään kiinni.
   
 3. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Ruotsissa on varmasti eri lainsäädäntö ja kumma kun se on topicin arvoinen juttu, no toisaalta onhan Elisankin virolainen aspa läpi koluttu, joten monikansallisista yhtiöistä kyllä kannattaa meluta jos ulkomailla asiat ontuu.

  Samaan hengen vetoon voisi varmasti mainita että TS:n johto on taas syytteen alla Ruotsissa. Lisäksi voitaisiin ruotia sitä miksi TS ei kokonaan vetäydy Suomesta huonoilta markkinoilta kun taas uusissa maissa pystytään tahkoamaan rahaa jne...

  Toivottavasti Suomen valtio ei myy osuuttaan pois (harmi että se on niin pieni) koska jatkossa kunhan nuo kaikki uudet ja tulevat valloitukset alkavat suoltamaan rahaa niin Suomen centin tulokset on sellastakin hilkkua jolla ei ole mitään merkitystä.
   
 4. Korma

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/05
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  0
  Tässä puhutaan nyt firman kokonaistilanteesta.

  Persnettoisia liittymäetuja tarjoaa jokainen operaattori kilpailutilanteessa, jossa vain ja ainoastaan hinta ratkaisee, kun ostajat eivät muita ominaisuuksia tarvitse tai halua. Tai halua niistä mitään/riittävästi maksaa. Tai yritys ei laiskuuttaan tai ahneuttaan niitä edes halua kehittää.

  Suomalaiset on ylipäänsä hemmoteltu pilalle kaikissa matkapuhelinkuluissa ... kannattaa verrata esim. puhelu- ja tekstiviestihintoja ulkomailla. Me ollaan bisnesluokassa, kun muut lentää turistikabiinissa.
   
 5. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6893
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  kiitos DNA
   
 6. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Ruotsista on muutenkin jäänyt sellainen kuva mitä noita TS:n juttuja on seurannut että ko. maassa ei ole ihan normaalia tehdä bisnestä.

  Toisaalta ei se ole sen kummempaa Suomessakaan missä kunnan päättäjien päät vaaditaan vadille kun illastavat jonkun yritysjohdon kanssa ja syytetään lahjusten (ruoan) vastaanotosta.

  Joten sen kummemmin en ota/ottanut kantaa kirjoitukseesi tai sen sisältöön vaan ylipäänsä omaa mielipidettäni nykyisestä tilanteesta toin julki, samoin kuin sinä jälkimmäisessä kommentissa ja pitkälti tunnumme olevan samoilla linjoilla mikä on mukava huomata etten ole yksin omien oluen huuruisten angstieni kanssa :)

  Hyvät viikonloput palstalaisille.
   
 7. rasanttu

  rasanttu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2089
  Tykkäykset:
  12
  En jaksa valistaa mutta business ja politiikka olisi syytä pyrkiä pitämään erillään. Pari kirjaa lukemalla tajuaisit asiasta jotain etkä laukoisi tuollaisia naurettavia katteettomia kommentteja.
   

Jaa tämä viestiketju