Mobiili.fi Solu-tietokone ylitti tavoitteensa – toimitukset alkavat ensi vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Solu


  Uudenlainen tietokonekonsepti Solu, joka valmistetaan Suomessa, hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-palvelussa. Kampanja ylitti rahoitustavoitteensa eilen, varmistaen näin toimitusten alkamisen ensi vuoden puolella.

  Solu on pieni, omalla näytöllä varustettu tietokone, jota voi käyttää joko sellaisenaan tai ulkoisten näppäimistöjen ja näyttöjen kanssa. Laitteen käyttöjärjestelmä saa voimansa pilviyhteyksistä, joiden avulla päivitys- ja huoltotoimien luvataan olevan historiaa.

  [​IMG]
  SoluOS panostaa tiimityöskentelyyn ja materiaalien jakamiseen projektikeskeisesti


  Itse laitteen ohella Solun erikoisuuksiin lukeutuu yhtiön liiketoimintamalli. Ostohinnan lisäksi Solu-käyttäjät maksavat erillistä kuukausimaksua laitteen käytöstä. Kuukausimaksua vastaan käyttöön saa kaikki alustalta löytyvät sovellukset. Tämä mahdollistaa ennen kaikkea helpon yhteistyön, kun kaikilta käyttäjiltä löytyvät samat työkalut erilaisten sisältöjen työstämiseen.

  Solun joukkorahoituskampanjan tavoite oli 200 000 euroa. Tämä virstanpylväs on nyt täyttynyt. Solun toimitukset voivat siis varmasti alkaa ensi vuonna. Ensimmäisenä laitteensa saavat erityisen varhaisversion tilaajat, joille Solu toimitetaan jo tammikuussa. Varsinaiset viimeistellyn version toimitukset alkavat toukokuussa.

  Kampanjaa on jäljellä vielä kuusi päivää. Kiinnostuneet ehtivät siis edelleen ennakkotilata oman Solu-tietokoneensa. Laitteen hinta tällä hetkellä on 349 euroa, mutta lopulliseksi myyntihinnaksi on kerrottu 449 euroa.

  [​IMG]
  Solu-tietokone

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju