Soittoääniä datakaapelilla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Wailah, 31/7/06.

 1. Wailah

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/02
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Mitkäs ois parhaita paikkoja mistä sais ladattua 6230i:hin soittoääniä ja muuta sälää? Tuli tossa datakaapeli hommattua mutta kun en löydä mitään hyviä ääniä/kuvia.
   
 2. JEEB

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/6/06
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Helpoiten varmaan omaan makuun saisi tehtyä itse (^_^). Sillä 6230i osaa tietosivujen mukaan laittaa soittoääniksi ainakin MIDI-, MP3- ja AAC- tiedostoja, on valikoima varmasti suuri.

  Lataa Audacityn uusin versio (clicks), lataa LAME- MP3- enkoodaja (clicksu) sekä seuraa linkissä olevia verrattain helppoja ohjeita siihen, että Audacity löytäisi LAME:n. Avaa haluttu tiedostosi, erottele se osa biisistä, jonka haluat soittoääneksi, tee fade-in kappaleen osan alkuun, fade-out osan loppun ja tallenna mono-MP3:na (ei stereona) n.64-96kbps:n laadulla (valitse CBR eli Constant Bitrate, jottei tulisi mahdollisia ongelmia kännyn kanssa) ja kokeile siirtää puhelimeesi. Jos pätkä ei ole liian pitkä ja se mahtuu puhelimen muistiin ei ongelmia pitäisi olla.

  Kuvia saa kaikkialta netistä tai niitä voi ottaa itse (-.^) Mutta ne pitäisi varmaan muuttaa oikean kokoisiksi sekä ehkä retusoida vähän, johon auttaa GIMP (clicksu). Lataa ja kokeile. Hyvin monipuolinen ohjelma.
   
 3. ROS

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/06
  Viestit:
  330
  Tykkäykset:
  0
  Öö...tota niinku mitä???

  Jos vaan on laiska niinku minä, ni lataa vaan koneelta suoraan kokonaisia Mp3:sia puhelimeen ja pistää siitä soittoääneks. Nokian Pc-suite muuten kääntää suoraan cd:ltä siirrettäessä AAC muotoon, joten tillakin säästyy pikkasen.
   
 4. JEEB

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/6/06
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Niin, ainahan kaiken voi tehdä kokeilemalla ;). Tarjosin vain ilmaisen, vapaan vaihtoehdon kaikille noille softille (ja pakkohan se on sanoa, etteivät nuo suurimmat MP3:set mahdu aina puhelimien muistiin, tyyliin 320kbps CBR- tiedostot, varsinkin jos biisi on 5 minuuttia tai yli). Tällöin on paras vain leikata se paras kohta ja heittää se pienemmäksi tiedostoksi (tai vain re-enkoodata pienemmällä bitratella). Kaiken lisäksi tuossa Nokialaisessa ei taida olla stereokaiuttimia, joten monona se kannattaa säilöä jos vain soittoäänenä käyttää.

  PC Suite vain käyttää pienempää bitratea AAC:tä enkoodattaessa verrattaen siihen miten suurta käytetään "yleensä" MP3:sia enkoodattaessa, jonka takia "tilaa säästyy" :D
   
 5. Jace

  Jace Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4509
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Aika turhaa touhua sinänsä, että aika harvassa biisissä ehtii 'se olennainen' soida ensimmäisen 10-20sek aikana.

  JEEBin viestiin sen verta, että ei sitä feidausta tarvitse välttämättä tehdä alkuun ja loppuun, riippuu tietysti ihan minkälaisesta klipistä on kyse..
   
 6. Wailah

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/02
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Kiitti JEEB noista neuvoista. Oon kyllä sen verran laiska et ei jaksa ruveta säätämään =) Oiskohan jottai nettisivustoo tai jotain mistä sais laitailla valmiita kuvia ja ääniä?
   
 7. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Ei tietenkään ole, ainakaan kunnollista. Miksi muuten luulet että Jamba & kumppanit myy "kunnon soittareita kapulaan" hyvällä menestyksellä?
  Nettihän on kaikkea pullollaan, mutta suurin osa "valmiista" tavarasta täyttä p**kaa...
   
 8. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29306
  Tykkäykset:
  7559
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Myös foorumin haku ja googlen käyttökin vaatii ylimääräistä energiaa joten annetaanko laiskuutesi anteeksi jollet millään jaksanut oma-aloitteisuutta käyttää.
  Laitailusta en tiedä mutta latailla kyllä saa.
   
 9. ROS

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/06
  Viestit:
  330
  Tykkäykset:
  0
  No onhan niitäkin kappaleita olemassa joissa olennainen tulee alussa.

  Mutta niinkuin sanoin, jos on laiskuuden vikaa tai tuo JEEBin neuvo ei tuntunut suomen kielellä aukeavan, niin niitä kappaleita voi myös ladata kokonaisena.
   
 10. aspartame

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Huomenta, tai ainakin aika herätä :) Lataa nokian kotisivulta PC suite, ja iske datakaapeli koneeseen, toinen pää puhelimeen. Laita CD asemaan, ja käynnistä PC suiten mukana tuleva musaohjelma. Maalaa siniseksi kappaleet jotka haluat ripata, ja paina painiketta puhelimeen. Muuntomuoto taitaa olla ACC puhelimesi tapauksessa, ja se ei paljon tilaa vie (äänenlaatu on mitä on, minusta ihan ok). Jos haluat imuttaa ihan laillisesti ainakin Googlettamalla Maf löydät ilmaisjakelussa olevaa scene musaa (jos sellaisesta pidät), huom kyseisellä sivulla onnistuu hyvin puhelimella surffaaminen, joten googleen ja kenttään vaikka google+mafland, se on 3 osuma, sinne ja lataa puhelimeesi jokin kappale ilmaiseksi ja reilusti. Kenties ehkä pidätkin scenemusasta kaiken lisäksi :)
   
 11. Arde Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/02
  Viestit:
  1996
  Tykkäykset:
  4
  No mee vaikka http://www.soittoaania.net/ sivulle ja kuuntele niin saat ladattua se "olennaisen" koneellesi...
   

Jaa tämä viestiketju