Soitonsiirrosta?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Anonymous, 26/6/04.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Elikkäs. Sanon nyt heti alkuun, että varmasti googlettamalla ja eri osoitteita selailemalla löytäisin vastaukset kysymyksiini ajan kanssa, mutta mielelläni juttelisin tästä asiasta yleisesti ja kuulisin muiden ihmisten mielipiteitä.

  Kun seuraavaksi päivitän (n. 2kk päästä) laitteitani, niin ajattelin ostaa Sony Ericsson Z1010 ja Nokia 5140 puhelimet.

  Tässä olisi nyt sellainen juttu, että en jaksaisi tuota iänikuista sim-korttien vaihtelua ja kun kahta identtistä sim-korttia ei ole mahdollista hankkia, niin ajattelin selviytyä tästä soitonsiirrolla.

  Z1010 olisi ykköpuhelimeni. Jos teen siinä olevasta Saunalahden liittymästä Nokian puhelimeen (Sonera) soitonsiirron, niin meneekö puhelu suoraan Z1010 olessa suljettuna Nokian liittymään? Huomaako soittaja tätä jostain että puhelu meneekin toiseen numerooni?

  Voiko tossa säätää niin, että jos en vastaa Z1010 esim. 10sek kuluessa, niin puhelu menee Nokiaan?

  Onkos tuo hyvinkin kallista tehdä tuota soitonsiirtoa? Etenkin kun kaksi eri operaattorin liittymää? Olisiko parempi että molemmat liittymät olisivat Saunalahden kuukausimaksuttomia liittymiä?

  Sitten tälläinen kysymys. Se ei varmastikkaan tule onnistumaan millään säädöllä, että jos soitan Nokian liittymästä jollekkin, niin se kenelle soitan tulisi Z1010 olevan liittymän numero, eli käytännössä se mun virallinen numero, eli soittamani puhelu menisi Saunalahden liittymän kautta ulos?

  Entäs jos joku tekstaa Z1010 liitymään kun se on kiinni. Tuleeko viesti Nokiaani?
   
 2. Pakana Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  554
  Tykkäykset:
  0
  Puhelu kyllä siirtyy vaikka puhelimen sammuttaa, kyse on verkon ominaisuudesta.
  Soittaja ei voi tietää mihin puhelu ohjautuu.
  Kyllä voi, soitonsiirroista löytyy vaihtoehto siirrä jos ei vastata tms. Joissain puhelimissa se kai vielä kysyy minkä ajan päästä siirretään.
  Selvitä operaattorin hinnastosta. Tällähetkellä tietääkseni kaikki soneran verkossa toimivat välittömät soitonsiirrot ovat ilmaisia, mutta tämä loppuu muistaakseni nyt kuun vaihteessa. Operaattorin hinnastosta tulee selviämään paljonko maksaa välitön soitonsiirto (todennäköisesti ilmainen saman operaattorin puhelimeen) ja paljonko viivästetty soitonsiirto.
  Ei onnistu.
  Ei tule. SOitonsiirto ei vaikuta tekstiviestin kulkemiseen.
   
 3. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Myös Saunalahdella soitonsiirrot tulevat maksullisiksi mutta kuukautta myöhemmin kuin Soneralla eli 1.8 alkaen, maksulliset siirrot muihin kuin Saunalahden omiin liittymiin eli myös lankaan tehdyt siirrot tulevat olemaan maksullisia.
   

Jaa tämä viestiketju