Softaongelmako?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja bluewolf, 16/4/03.

 1. bluewolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/3/03
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimena Motorola, lienee kelvollinen ilmoittaa että 330 sarjaa. Softa joka tuli usb piuhan mukana taitaa tehdä jippoja Windowsille.

  Nimittäin W 98 se:ssä yhteys toimii hyvin, ei jumittele eikä katkaise. Mutta kun koneella on pyörähdetty jollain sivulla, ja sitten suljettu selain, ja yhteys katkaistu ohjelmallisesti, niin kolmisormitervehdys näyttää sen olevan vielä käytössä. Kun sen lopettaa vielä kerran, ja meinaa sammuttaa koko tietokoneen, niin siinä meneekin kotvanen.

  Eli win sammuu normaalisti siihen loppulippuun asti, mut sitten noin varttiin ei edes levynvalo vilahda, näyttää ettei koko koneessa ole elämää. Noin 10-15 min. sitten tekee loppurutinat ja sammuu.

  Onko toisilla ollut samanlaisia oireita, jos on, niin onko Moto puhelimena vai tekeekö samoja myös Nokia-Siemens puhelimilla. XP:ssä en ole huomannut samoja vinkeitä, sammuu heti ja nopeasti kun pistää pillit pussiin. XP:ssä on joskus selittämättömästi katkennut koko yhteys, mutta uudelleen avaamalla toimii heti. Käyttökokemuksia pyydän.
   

Jaa tämä viestiketju