Softan päivitys odottaessa?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Olbe82, 23/3/05.

 1. Olbe82

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/1/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Listatkaapa kaikki liikkeet, jossa softa päivitetään ilman 3 viikon huoltojonotusta! :/
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Lähes kaikki huollot tekee päivitykset odottaessa, jos ei ole ruuhkaa sillä hetkellä. Tuohon kysymykseen ei voi oikein muuten vastata,kun ympäripyöreästi,koska jokainen huolto pyrkii palvelemaan ihan ruuhkan mukaan. Jos jonoa,niin kestää softaaminen. Pelimiehet ja supliikkisuut jonon kärkeen;)
  Powermillissa on nykyisin aina jonoa ja kestää.(Powermillissa käytössä pikapalvelukin, joka on maksullinen. Muistaakseni jotain 30-40eur ja menet sillä rahalla jonojen ohi)
  Pitäjänmäen Anglossa on ollut hyvä tilanne ja kesto päivitykselle välillä odottaessa- samana päivänä luuri haettavissa. Manskun Päämiehen kupeessa oleva huolto myös nopea. Itse laiskana miehenä soitan nykyisin huoltoihin ja kysyn tilanteen, ennen kuin kiikutan luurin sinne.
   
 3. Micxu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  9/1/04
  Viestit:
  208
  Tykkäykset:
  5
  Onkohan Oulussa tai lähiympäristössä nokian huoltopistettä jossa vois käytdä päivittämässä softan? Mitenköhän muuten on kun puhelimessa on takuuta, mutta nyt on alkanut valikot tökkimään. Eli ei pääse välillä liikkumaan takaisin päin. Onnistuuko tuo softa päivittää takuuseen suoraan kävelemällä huoltoliikkeeseen, vai pitääkö lähettää jonkun jälleenmyyjän kautta ja odottaa monta viikkoa?
   

Jaa tämä viestiketju