Softa kenttien loggaamiseen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja miqsu83, 20/8/07.

 1. miqsu83

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  En ole 100%-varma onko oikeassa osiossa, mutta modethan voivat siirtää, jos ei osunut oikeaan.

  Tarve olis saada lokiin tiedot yhdeltä työpäivältä, kirjaisin ylös vähän liikkumistani päivän aikana käsipelillä paperille, ja myöhemmin illalla voisin sitten analysoida, että onko oikeasti aihetta huoleen siitä, ettei nykyisessä työympäristössä meikäläistä tavoita ihan joka heti.

  Välillä tuo kenttäpalkki on melko heikkona, ja se tuntuisi olevan näin suuren betonimassan ympäröimänä aika yleistä. Tehtaalla maan alla kun ollaan tällä hetkellä...

  Mutta ei mulla ole aikaa tuota puhelinta jatkuvasti vahtia. Eli löytyyköhän E65:lle softaa, joka kirjaisi lokiin kentän voimakkuuksia tietyin väliajoin? Saa olla niin simppeli kuin vain voi olla, kunhan tallentaa tarpeeksi tiheään ja aikaleimalla. Löytyykö minkäänlaista?
   
 2. Richie_79

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/05
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Räätälöity Samsung Galaxy s7
 3. miqsu83

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos paljon!

  [edit] Ilmeisesti tämä symbiansignedin trustcenteristä saatava ID maksaa 200 dollaria... Hieman tyyris tarpeeseen nähden, jää tekemättä.
  [edit2] Eksyin kenties väärään paikkaan, tuossa puhutaan ACS Publisher ID:stä. On muuten pirun epäselvät sivut, en vain millään löydä helposti register account yms. kohtaa...
   

Jaa tämä viestiketju