Mobiili.fi Snapchatin piilotettu uudistus: vinkkaa viihdyttäviä snäppääjiä tutuillesi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Snapchatin uusi Muistot-toiminto mahdollistaa snäppien tallennuksen.


  Snapchat aloitti heinäkuun alussa uuden ja varsin merkittävän päivityksen jakelun. Snäppien tallennuksen mahdollistava Memories- eli Muistot-toiminto esiteltiin päivityksen pääateriana, mutta mukana tuli myös toinen mielenkiintoinen uudistus, jota ei erityisesti mainostettu.

  Päänäkymän alapuolelta löytyvä Muistot-osio on paikka, jonne käyttäjät voivat tallentaa omia snäppejä ja tarinoita. Tallennettua sisältöä voi uudelleenkatsella vapaasti ja lisäksi sitä voi myös uudelleenjakaa seuraajilleen.

  Omien snäppien lisäksi Muistoista pääsee käsiksi puhelimelle tallennettuihin kuviin. Pelkästään tämä ominaisuus tuo mukanaan Snapchattiin tottuneille merkittävän mahdollisuuden, sillä jatkossa käyttäjät voivat jakaa kuvakaappauksia muiden snäpeistä myös omassa tarinassaan. Aiemmin omia kuvia on voinut jakaa vain kahden henkilön välisissä chateissa.

  Muistot-toiminnon lisäksi päivitys toi kuitenkin mukanaan myös toisen uudistuksen: käyttäjäprofiilien jakamisen. Alustalta löytyy jo lukemattomia niin kutsuttuja Snapchat-julkkiksia, joiden jakamaa sisältöä seuraa valtavat määrät ihmisiä. Tähän asti sovellus ei kuitenkaan ole tarjonnut suosituksia parhaista tai sopivista seurattavista, TechCrunch huomautta.

  [​IMG]
  Sinisellä nuolella voit suositella mielenkiintoisia seurattavia kavereillesi.


  Uusimman päivityksen myötä snäppääjien suositteleminen tuttaville helpottuu huomattavasti. Koskettamalla pitkään jonkin seuraamansa käyttäjän tarinaa saa esiin kyseisen käyttäjän Snapchat-kuvan ja muita profiilitietoja. Aiemmin saatavilla olleiden kontaktivaihtoehtojen rinnalle on nyt ilmaantunut sininen nuoli, jota painamalla kyseisen profiilin voi linkata omille tuttavilleen chatissa. Aiemmin nuoli-ikonin paikalla oli asetusvalikon ikoni, joka on siirtynyt kortin yläkulmaan.

  Muistot ja suositukset mukanaan tuova Snapchat-päivitys luvattiin aikanaan kaikille käyttäjille elokuun alkuun mennessä ja esimerkiksi allekirjoittaneen Android-puhelimelle päivitys onkin jo ehtinyt. Mikäli et ole vielä päässyt uusien ominaisuuksien pariin, tunnistat tilanteen muutoksen Team Snapchatilta tulevasta viestistä.

  [​IMG]
  Tiedote Muistot-uudistuksen saapumisesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju