Mobiili.fi Snapchat Windows-puhelimille? ”Älä pidätä hengitystäsi”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Snapchat.


  Viime viikolla lähti maailmalla kiertämään huhu, jonka mukaan suosittu Snapchat-sovellus olisi vihdoin tulossa myös Windows-puhelimille. Huhun lähteenä oli kuitenkin jokseenkin epäluotettavana pidettävä Microsoftin tukisivu, ja nyt näyttääkin siltä, ettei huhuun kannata uskoa.

  Yksi huhun alas ampuneista on kuuluisa Windows Phone -sovelluskehittäjä Rudy Huyn. Hän kehitti jo aiemmin epävirallisen Snapchat-sovelluksen Windows Phonelle, mutta se poistettiin myöhemmin sovelluskaupasta, kuten on tehty kaikille muillekin epävirallisille Windows-alustan Snapchat-sovelluksille.

  Huyn ei usko, että virallista Snapchat-sovellusta olisi tulossa, ja hänen mukaansa tällaisissa asioissa ei tukisivuihin kannata luottaa, sillä ne ovat viimeisiä tahoja, jotka asioista kuulevat.

  Kyseessä ei suinkaan olisi ensimmäinen kerta kun Microsoft-tuki olisi faktojensa kanssa hukassa. Eräskin Microsoftin tukisivu ilmoitti aikoinaan, että Windows 10 Mobile -päivitys olisi tullut Lumioille viime joulukuussa, mutta lopulta julkaisu tapahtuikin tämän vuoden maaliskuussa.

  [​IMG]

  Snapchatin saapumista pitävät epätodennäköisinä myös Microsoftin Windows Insider -ohjelman johtaja Dona Sarkar sekä Windows Central -sivuston päätoimittaja Daniel Rubino, jonka mukaan odottajien ei kannata pidätellä hengitystään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju