1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Snapchat laittoi chattinsa remonttiin – ”Paras tapa kommunikoida”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Snapchat.


  Alunperin Snapchat tunnettiin vain hetken elävistä kuva- ja videotervehdyksistä. Ajan saatossa sovellus on kuitenkin kehittynyt huomattavasti laajemmaksi viestintä alustaksi, joka monipuolistuu nyt täysin uusitun chatin avulla entisestään.

  Snapchat julkaisi eilen sovellukseensa päivityksen, jonka suurin uudistus on Chat 2.0. Täysin uusitut keskustelut tuovat perinteisen teksti- ja kuvaviestittelyn rinnalle muun muassa ääniviestit, videochatin ja laajan valikoiman tarroja.

  Tarkoituksena on, että käyttäjät voivat mahdollisimman saumattomasti siirtyä erilaisten kommunikointitapojen välillä – tai parhaimmillaan jopa hyödyntää useampaa mediamuotoa samaan aikaan. Snapchatin mukaan kyseessä on paras tapa kommunikoida kasvotusten keskustelun ohella.

  Chat 2.0:n lisäksi Snapchatiin on lisätty automaattisesti etenevät tarinat. Jatkossa uusi tarina lähtee siis automaattisesti käyntiin, kun edellinen loppuu.

  Uusittu Snapchat-sovellus on nyt saatavilla. Löydät sen Google Playsta ja Applen App Storesta.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju