SMS-sähköposti

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja harde20, 25/10/04.

 1. harde20

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/04
  Viestit:
  83
  Tykkäykset:
  0
  Käytin söörtsiä mutten varsinaisesti löytänyt vastausta ongelmaani, eli mitä tuohon sähköpostipalvelimen numeroon pitää laittaa?Itselläni on soneran(zeroforty)liittymä sekä msn:ssä sähköposti.
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Ei toimi Suomessa.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kysy myyjältä.
  Kysy Microsoftilta, eli onko Hotmail vai mikä?

  Eli MSN ei titeääkseni tarjoa "oikeaa" sähköposti, eli ei ole tukea POP3 tai IMAP4 palveluille, tosin tuo SMS sähköposti ei myöskään ole "oikea", jollakin taholla voi olla palvelu jolla voi lukea emaillia, mutta jos miettii kustannusrakennetta niin ei paljoa houkuttele, hinta muodostuus yleensä normaalihintaisista tai kalliimmista SMS viesteistä.

  Hotmaililla on SMS palvelua ollut tarjolla, muistaakseni Telian ja RLn asiakkaille, en tiedä onko vielä ja sillä ei tainnut olla mitään tekemistä kysymäsi kanssa (jos kuvittelen oikein)

  Viestiin kannattaa myös sisällyttää oleellieste tekijät, esim laite minkä ominaisuudesta kyse, eli ilmeisesti joidenkin Nokialaisten valikosta löytyvä SMS sähköpostiasetukset. Myös kannattaa viesti kirjoittaa niin että, esim lainaamista ja lukemista varten olettaa niin että lukija ei näe otsikkoa ja ketjua.
   

Jaa tämä viestiketju