SmartCam eli S60 puhelin BT webcamina!

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Bastard, 15/10/08.

 1. Bastard

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Morjens arvon foorumilaiset!

  Törmäsin mielenkiintoiseen tuotteeseen josta en täältä ainakaan omilla huonoilla hakutaidoilla löytänyt vielä keskustelua.

  Eli ohjelmisto joka asennetaan esim. läppärille ja S60 puhelimeen. Tämän jälkeen puhelinta voidaan käyttää BT:n kautta käytettävänä langattomana Web kamerana, jonka pitäisi toimia mm. skypessä.

  Tässä esittelyä vempaimesta

  http://www.pocketpicks.co.uk/latest...your-mobile-into-a-bluetooth-webcam-for-free/


  Ohjelma on ilmainen ja latasin sen osoitteesta http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=197856 jossa oli myös pientä helpin tynkää liittyen tähän..

  hirveän mielenkiintoinen softa jonka haluaisin ehdottomasti koneelle ja luuriin mutta... sitten iski problem!! koska olen niin avuton näiden härveleiden kanssa, en osaa asennella näitä "palkoita" koneelle ja puhelimeen, onko kellään kokemusta ja neuvoa tästä hienosta laitteesta!?
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Imuroit tuon linkkaamasi SmartCam_v1_2.exe-tiedoston ja ajat sen pc_ssä/läppärissä. Kyseessä pakettitiedosto ja sieltä sitten tulevat nuo varsinaiset ajettavat filut.
  Omasta puhelimestasi sitten riippuu mitä niistä käytät. *.sis-päätteiset tiedostot ovat S60-luureille, javaversiota voi sitten käyttää toisissakin vekottimissa.
  Et sanonut puhelimesi merkkiä/mallia, mutta jos nyt oletetaan että sinulla nokian S60 on, niin klikkaat tuota puhelimesi version mukaista (2nd, 3rd) sis-filettä, niin se alkaa asentaa sitä puhelimeesi. Hyväksyt asennuksen ja se on kohta luurissa.
  Paketissa myös Smartcam.exe-tiedosto, se tarkoitettu pyörimään läppärissä.
  Käynnistät molemmissa vekottimissa(puhelimessa/läppärissä)tuon ohjelman ja kun ohjelma luurissasi auennut, niin valinnat>start. Puhelin alkaa etsiä bluetooth-yhteyttä ja jos se koneesi löytää, niin kumpaankin ohjelmaan aukeaa sama näkymä. Sen jälkeen voit sitten tallettaa kuvaa koneellesi, kunhan valitset oikean codecin.
  Vatun helppoa ja yksinkertaista, vaikka sainkin tällaiset sekavat ohjeet aikaiseksi.
  Kysy lisää jos ei aukea..

  Niin, ja unohtu..varmenne on tuosta tiedostosta jo vanhentunut, testaamaan pääset esim. muuttamalla puhelimesi kellonajan lähemmäksi ohjelman päiväystä.
   
 3. Bastard

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  ookei

  Kiitokset melko selkeistä neuvoista!! alanpa testaamaan ja todennäköisesti hehkutan niin pirusti jos onnistun
   
 4. kimmo Vieras

  0   0   0

  Olkaapa hyvä. Itse onnistuin saamaan yhteyden toimimaan N91n ja tietskani välille. Kokeilua pitemmälle en testannut, kun en keksi mitään käyttöä tuolle.
  Ainahan se on mukava kuulla, jos ongelmat ratkeavat kun foorumilla on käyty. :)
   
 5. Bastard

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Jaahas..again.

  Harmittaa taas kysellä...mutta. Ohjelma asentui nätisti kun muutti aikoja puhelimeen. Sain ohjelmat auki mutta ne ei vaan tykännyt yhdistyä, eli kuvaa en läppäriltä saanut näkymään, mitähän mä en taas tajuu?? Hitto kun näissä olis pultit ja mutterit niin tää onnistuis helposti :D

  edittiä vähän, puolet problemista sain selvitettyä, ainoa että kuvaa en saa pc:n ruudulle edelleenkään..
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Puhelimesi ja pcn välillä täytyy olla toimiva bt-yhteys, tarkista että sellainen on.
   
 7. Aequitas

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/06
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Tämä on kaunis ohjelma, testattiin isolla konferenssivideopuhelulla (Office Communicator) ja WLANin yli ajoin kuvaa E71:sta. Kiva kävellä ympäri taloa ja näyttää videokuvaa :D
  Vielä kun ottaisi äänen kännykän mikistä ja kaiuttimesta.
   
 8. haapa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/07
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  tässä ite koitin asentaa ton smartcamin ja en osaa laittaa sitä wlanin kautta, osaisko joku antaa selkeet ohjeet että kuinka tuon saa tehtyä, käyttiksenä xp ja molemmissa on ohjelma jo.
   

Jaa tämä viestiketju