Mobiili.fi Slushin lipunmyynti käynnistyi – nyt edullisimpaan hintaan startup-tapahtumaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Vuoden 2016 Slush-startup- ja teknologiatapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt. Slush järjestetään tänä vuonna 30.11.-1.12. jälleen Helsingin Messukeskuksessa. Viime vuonna Slushiin osallistui yli 15 000 ihmistä.

  Slush-liput ovat nyt tarjouksessa ”varhaisille linnuille”. Normaalin konferenssilipun saa nyt 295 eurolla ja varhaisen vaiheen startupit puolestaan saavat omansa nyt 195 eurolla. Lisäksi molempien osalta on tarjolla kahden lipun kimppatarjous, vastaavasti 500 eurolla ja 300 eurolla.

  Perus- ja startup-lippujen lisäksi Slushiin voi rekisteröityä myös Executive- tai sijoittajapassilla. Näillä tapahtumassa pääsee muun muassa useampiin tiloihin ja tilaisuuksiin.

  [​IMG]
  Slushin vuoden 2016 eri lipputyypit hintoineen.


  Tämän vuoden Slushin ohjelmasta ei ole vielä paljastettu yksityiskohtia, mutta luvassa on jälleen puheenvuoroja ja keskusteluja lavalla, muuta ohjelmaa, startupeja esittelemässä itseään demo-kojuissa sekä tietenkin Slushin legendaariset afterpartyt useine esiintyjineen.

  Slushiin voi rekisteröityä sen sivuilla.

  Jo huomattavasti aiemmin, 2.-3. kesäkuuta, on vuorossa toinen Suomen vuotuisista suurimmista startup-tapahtumista eli ArcticStartupin järjestämä Arctic15 Helsingin Kaapelitehtaalla. Mobiilin lukijat saavat Arctic15-lipuista tästä 10 prosentin erikoisalennuksen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju