1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

SL+multisim yhteys pätkii

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja 0400-mies, 23/1/10.

  1. 0400-mies

    Liittynyt:
    22/2/05
    Viestit:
    66
    Tykkäykset:
    2
    Mennään uudella ketjulla sitten kuitenkin, eli

    liittymä SL Musiikilla ja siinä aito ja alkuperäinen MultiSim. Asumme aivan 3G verkon rajalla sillä puhelin (esim. E75) löytää satunnaisesti 3G:n (900Mhz) ja joskus jopa videopuhelutkin onnistuu. Yksi multisim-kortti on mokkulassa ja siihen liitetty vielä suunta-antenni. Mokkula (Huawei 169) löytää heti 3G:n ja yhdistää siihen. Ja se ongelma on että mokkulan kautta dataa ei liiku, ei laisinkaan. Kokeiltu suoraan tietokoneeseen kytkettynä ja wnap:lla. Mutta ei vaikutusta. Puhelimessa data kulkee mutta ei pysy 3g:ssä vaan gprs vauhdilla...

    Missä siis vika?
     
  2. Kiju

    Kiju Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    1/12/05
    Viestit:
    932
    Tykkäykset:
    26
    Kokeile pakottaa tikku 3G kenttään asetuksista ja suuntailla antennia uudellen ja vaikka sillä WNAP:illa viemällä eri paikkoihin. Kyllä pitäisi saada 3G kiinni...
     
  3. 0400-mies

    Liittynyt:
    22/2/05
    Viestit:
    66
    Tykkäykset:
    2
    Ei se vaan tunnu auttavan. Tikku löytää 3G:n ja siihen kirjautuu 8/10 yrityksestä (kahtena kertana kymmenestä sininen valo vilkkuu muttei pysähdy, tämä siis tänään kun vielä eilen ja edellispäivänä ei ollut mitään ongelmia kirjautua 3G-verkkoon), mutta dataa ei siirry milloinkaan 3G:lla. Pakottamalla 2G:ksi dataa siirtyy "huimalla" nopeudella. pakotettu 3g-verkkoon tai ei, aina sama tilanne. antennin siirtely ei tunnu asiaan vaikuttavan...
     
  4. tonttu

    tonttu Supermoderaattori

    Liittynyt:
    2/4/04
    Viestit:
    15135
    Tykkäykset:
    3462
    Puhelinmalli:
    iPhone 6S
    Pitäisköhän kilauttaa Saunavihdalle ja pyytää resetoimaan kaikkien korttien asetukset?
    En tiedä auttaako mutta kokeillahan voi.
     
  5. Lehto Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    6/3/07
    Viestit:
    1000
    Tykkäykset:
    0
    Kuulostaa ihan normaalilta tilanteelta jos asuu 3G alueen rajamailla. Verkkoon pääsee mutta data ei liiku. Tuskin on mitään tekemistä itse multi-sim palvelun kanssa. Välillä toimii ja välillä ei. Huomenna saattaa taas toimia.
     

Jaa tämä viestiketju