• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

SL Multisim+soitonsiirto ongelma

Juppe

Aktiivinen jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 20, 2002
Messages
2,416
Reaction score
0
Hei...voisiko joku kokeilla onnistuuko Multisimmillä soitonsiirto esim.päänumeroon...itselläni tämä ennen toimi mutta nyt joulukuun ajan on valittanut että "verkkovirhe"

Siksi kysyn koska monessa kaupallisessa paikassa olen antanut multisimmin numeron joka tietysti ei soi kuin ko.luurissa,siksipä pitäisi soitonsiirto tehdä,vaan ei toimi mulla ainakaan...

Muita vastaavia?

Jep,saunalahteen ollaan oltu yhteydessä...
 

tonttu

Supermoderaattori
Rating - 100%
4   0   0
Joined
Apr 2, 2004
Messages
19,000
Reaction score
7,574
Phone model
Apple iPhone 8
Toimii ok.

Resetoi kaikki soitonsiirrot kaikilta korteilta #002# ja aloita niiden siirtojen tekeminen puhtaalta pöydältä.
 

Juppe

Aktiivinen jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 20, 2002
Messages
2,416
Reaction score
0
Jep,ei anna tehdä ykkösnumeroon,ainoastaan ykkösnumeron "tekniseen numeroon" ja sen jälkeen jos soittaa sanoo ettei numeroon saada yhteyttä...
 

sovelias

Vuoden foorumilainen -06/-05/-03
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 21, 2002
Messages
42,687
Reaction score
362
Hei...voisiko joku kokeilla onnistuuko Multisimmillä soitonsiirto esim.päänumeroon...itselläni tämä ennen toimi mutta nyt joulukuun ajan on valittanut että "verkkovirhe"
Siirrätkö multsisimmillä aivan toiseen multisim numeroon.

Eli esim liittymä 045xxxccc, jossa multiSIM palvelu, siirto numeroon 045yyybbb jossa myös multiSIM palvelu ? ja siirtoa yrität tehdä "pääSIMillä" ?

Mutta jos siirtää jollain muulla liittymällä niin toimii ?
 

Juppe

Aktiivinen jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 20, 2002
Messages
2,416
Reaction score
0
Ei vaan multisimmin sivunumerosta päänumeroon....ennen tämä toimi ja nyt ei....mikähän mättää
 

sovelias

Vuoden foorumilainen -06/-05/-03
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 21, 2002
Messages
42,687
Reaction score
362
Ei vaan multisimmin sivunumerosta päänumeroon....ennen tämä toimi ja nyt ei....mikähän mättää
Jos päänumero "soi" tuossa sivunumerossa, niin tuleeko siitä siirto kierre/ympyrä -> muutaman hypyn jälkeen lopetetaan

Ymmärsinkö oikein että olet jakanut multiSIM palvelun yhtä teknistä numeroa kaupallisiin palveluihin ?

Jatkossa ei ehkä kannata jakaa jos toimivuus tärkeää, vaan hankkia sitävarten jokin toinen liittymä (pysyvä ja jopa siirettävä), josta sitten itse hoitelee siirrot minne haluaa, vaikka sitten tuohon tekniseen numeroon.
 

Juppe

Aktiivinen jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 20, 2002
Messages
2,416
Reaction score
0
saunalahdella luvattiin asia ottaa käsittelyyn joulun aikoihi,eipä ole mitään kuulunut eikä edistystä tapahtunut....
 
Top Bottom