Mobiili.fi Skeittausta ja VR-kuvaa – Samsungin Oscar-tempaus peruttiin viime hetkillä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin Gear360 -kamera


  Oscar-gaala järjestettiin viikonvaihteessa ja show’ssa nähtiin monenlaisia välinumeroita palkintojen jakamisen ohella. Erään niistä piti olla Samsungin järjestämä VR-tempaus, joka ennakkoharjoittelusta huolimatta peruttiin aivan viime hetkillä.

  [​IMG]Forbesin mukaan gaalaa sponsoroinut Samsung ja YouTube-artisti Casey Neistat olivat suunnitelleet erityistä VR-tempausta osaksi tämän vuoden gaalaa. Neistatin oli tarkoitus rullalautailla läpi gaalasalin uusi Gear 360 -VR-kamera kädessään. Stuntti olisi varmasti ollut näyttävä myös itse gaalalähetyksen kannalta, mutta ennen kaikkea se olisi tuottanut kiinnostavaa 360 asteen videokuvaa.

  Jostain syystä tapahtuma ei kuitenkaan toteutunut. Samsung painosti Akatemiaa pitämään VR-tempauksen mukana ja sitä jopa harjoiteltiin gaalaa edeltävänä päivänä. Lopulta idea lennähti tästä huolimatta roskakoriin vain tunteja ennen tapahtuman alkua.

  Gear 360 on Samsungin uusin VR-tuote, joka kuvaa virtuaalilaseille sopivaa 360 asteen kuvaa. Kamera julkistettiin samaan aikaan uusien Galaxy S7 -puhelinten kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju