Skandit ja IRC- clientit Samsungeissa

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja 313, 17/11/04.

 1. 313

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Pienen säädön jälkeen sain WLIrcin toimimaan X100:ssa. Tosin skandeja ei ole. Ei muuten, mutta pitäisi päästä kanavalle jonka nimessä on ä. Kokeilin myös toista softaa, jmIRC:tä, eivätpä skandit toimineet siinäkään.Onko näin että Samsungit, tai ainakaan X100, ei osaa skandeja javasoftassa?
   
 2. psymbiote

  psymbiote Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  2167
  Tykkäykset:
  18
  mun mielestä se on clientin ongelma, ei puhelimen.
   
 3. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  http://www.vidarholen.net/contents/virca/
  vircan sivuilla on maininta vastaavasta bugista, tosin "Scandinavian characters in channel names don't work (it's fine for me though)." ei aivan selväksi tee, että toimiiko koodaajan omalla puhelinmallilla vai onko kanta sama kuin meikäläisellä, eli ääkkösiä ei tarvitse kanavan nimeen tunkea.
   
 4. 313

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  En osaa sanoa onko softasta vai puhelimesta kiinni, siitä päättäköön viisaammat. Saattaa kyllä olla, että skandien toimimattomuus on softapohjaista, muistaakseni Vircassa saa vaihdettua kyrilliset kirjaimet latinalaisten tilalle, siitä päätellen vika olisi softassa. Mutta ainakin Siemensillä toimii tuo jmirc suoraan, ääkkösten kanssa. Niin tiedä sitten mitään varmaa sanoa. Muuten tuo tosiaan ei haittaisi mutta kun sellaisella kanavalla tulee irkattua jonka nimessä on ää, niin olisi kiva sinnekin päästä. Ja mieluiten tietenkin jollakin kunnollisella IRC -clientilla eikä millään WAP- härpäkkeellä.
   

Jaa tämä viestiketju