Mobiili.fi Sitkeä huhu velloo – onko tässä tuleva Nokia-puhelin C1?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mallikuvassa väitetty Nokia C1


  Huhut Nokian mahdollisesta tulevasta älypuhelimesta ovat velloneet pitkään. Jälleen uusi raportti tarjoaa nyt mallikuvia ja teknisiä tietoja Nokia C1 -nimisestä älypuhelimesta.

  ”Nokia C1” kiersi huhuissa jo alkusyksystä, ja tuolloin nähtiin innokkaiden fanien tekemiä kuvia kuvitellusta laitteesta. Nyt teknologiasivustoilla on lähtenyt kiertämään renderöityjä mallikuvia samannimisestä puhelimesta, josta huhujen mukaan olisi tulossa sekä Android- että Windows 10 -versiot. Väitteen mukaan Windows-versio C1:stä tulisi vain tietyille markkina-alueille.

  GSMArenan raportoiman huhun mukaan C1:stä voisi tulla jopa kaksi erikokoista versiota, joiden näyttöjen koot olisivat 5 ja 5,5 tuumaa. RAM-muistia sanotaan olevan versiosta riippuen kaksi tai kolme gigatavua ja sisäistä tallennustilaa joko 32 tai 64 gigatavua. Kameroista mainitaan viiden megapikselin etukamera ja kahdeksan tai 13 megapikselin takakamera.

  Huhun lähde kertoo, että C1 on ollut niin pitkään työn alla, että sen tekniset ominaisuudet ovat ehtineet jo muuttua perusteellisesti matkan varrella. Tämä saattaisi osaltaan selittää mainitut kaksi erikokoista ja eri ominaisuuksilla varustettua versiota.

  C1 olisi huhun mukaan tulossa myyntiin vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä. Huhuun ja kuviin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä epämääräisiä huhuja Nokian puhelimista on tosiaan kiertänyt runsaasti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju