1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Sininen ruutu Windows XP:ssä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja nokia80, 19/3/06.

  1. nokia80

    Liittynyt:
    16/10/05
    Viestit:
    93
    Tykkäykset:
    0
    Mistä johtuu tilanne?

    Eli kaikki toimii. Tökkään usbiin Nokian 6630 kännykän datakaapelin ja puhelin kiinni siihen.

    Tulee sininen ruutu, jossa lukee lyhennelmä....

    Havaittiin ongelma ja Windows sammutettiin.

    Kernel_STACK_INPAGE_ERROR

    ja paljon tekstiä alapuolella...

    Painan resettiä.

    Kone buuttaa mutta jää kohtaan Detecting IDE Drivers.

    Koneen sammutus ja virrat pois.
     
  2. sijk

    Liittynyt:
    5/4/03
    Viestit:
    54
    Tykkäykset:
    0
  3. Ernesti

    Liittynyt:
    14/1/06
    Viestit:
    156
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 5S
    Mulla oli 6260:ssa sillai että kun johto oli kiinni koneen takana usbissa sitten laitoin pop-porttiin sen niin yhteys ei toiminut ja kone alkoi sekoilla. Että ensin kännykkään ja sitte koneeseen, vai oletko jo kokeillut noin?
     
  4. Pertsa

    Liittynyt:
    28/1/06
    Viestit:
    105
    Tykkäykset:
    0
    Siis ei kai tolla pitäs olla mitään väliä, et missä järjestyksessä noi kytkee kiinni (jos ymmärsin oikein). Itellä on ainakin koko ajan usbissa johto kiinni ja tarvittaessa kytken toisen pään pop-porttiin, eikä mitään ongelmia oo ollu
     
  5. Fikku

    Liittynyt:
    2/7/05
    Viestit:
    105
    Tykkäykset:
    0
    Vika on tietokoneessa koska mulla käy tolleen ku pelaan jotain peliä.
     
  6. nokia80

    Liittynyt:
    16/10/05
    Viestit:
    93
    Tykkäykset:
    0
    Eli jos tietokoneessa on vika, niin mikä vika se on?
     
  7. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Jos saat koneen käyntiin edes vikasietotilaan niin kannattaa ajaa ensiksi scandisk/chkdisk ja ruksata se optio että tarkistaa myös levyn pinnan.
     
  8. nokia80

    Liittynyt:
    16/10/05
    Viestit:
    93
    Tykkäykset:
    0
    Saan koneen käyntiin ihan normaalisti ei ole ongelmia ollenkaan. Ja kaikki toimii hyvin. Mutta tuo puhelimen liittäminen kaataa koneen.
     
  9. Ernesti

    Liittynyt:
    14/1/06
    Viestit:
    156
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 5S
    No sitä määkin ihmettelin mutta niin se vain oli, olisko kenties sillä jotain merkitystä jos ne pinnit osuu väärässä järjestyksessä puhelimen kontakti pintoihin ja se sekottaa pc suiten jotenki? Kaverilla oli muute sama juttu 7200 mallissa.

    E: Tarkotan siis 7600:sta
     
  10. manta

    Liittynyt:
    21/3/05
    Viestit:
    279
    Tykkäykset:
    0
    Googletus antoi seuraavia:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315266
    http://forum.abit-usa.com/archive/index.php/t-1231.html

    Oletko kokeillut niin, että puhelin on kytkettynä virtajohtoon samalla kun kytket sen PC:lle ?
     
  11. HerraMoni

    Liittynyt:
    28/3/06
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    ml kävi ensin sama juttu 6100 kanssa kokeilin eri koneella ja homma pelaa mutta ei kaverilla oman kanssa hänen piti vaihtaa kaapeli joten vika voi olla myös kaapelissa

    PS.: en katsonut mitä muut kirjoittivat ilmoita jos oli jo kerrottu
    pliis
     
  12. horsepower

    Liittynyt:
    21/3/05
    Viestit:
    114
    Tykkäykset:
    20
    Puhelinmalli:
    Vaihtelee
    Liitätkö puhelimen koneen eli kotelon etuosassa olevaan usb-paikkaan vai koneen takapuolella olevaan usb-paikkaan?

    Jos käytät tuota koneen etuosassa olevaa usb-paikkaa niin voi olla että kotelon usb-johdot on kytketty väärin emolevylle.

    Kannattaa siis käyttää koneen takapuolella olevaa usb-paikkaa.

    Jos tuota bsod:ta tulee muidenkin usb-laitteiden ollessa kytkettynä koneen takapuolella oleviin liittimiin niin tod.näk emolevy on paskana.
     

Jaa tämä viestiketju